Her holder han i en iPhone 5C

Er det noe vi ikke vet om Apples nye telefon?

En ny video av iPhone 5C har lekket på nettet. Denne gangen er det en tysk journalist som har fått klørne sine i en ikke-fungerende versjon av billig-telefonen. 

Lite nytt

I videoen ser du telefonen fra alle mulige vinkler, mens han går igjennom alle delene av telefonen. Den er omtrent på størrelse med dagens iPhone 5, med den samme 4-tommer store skjermen.

Med tanke på hvor mange lekkasjer Apple allerede har måttet lide seg igjennom de siste månedene, er det ikke mye nytt å se.

Ingen hemmeligheter igjen

Det begynte med noen dårlige bilder av telefonen fra fabrikken, før vi raskt fikk servert høyoppløste bilder av den angivelige billig-telefonen. Bare den siste uken har vi sett iPhone 5C pakket og klar for salg, og en rask videogjennomgang av både 5S og 5C.  Vi har til og med sett nærbilder av knappene til iPhone 5C, i alle de tilgjengelige fargene. Det skal virkelig mye til før Apple klarer å overraske oss når de lanseres de nye telefonene neste uke

Tror du Apple vil overraske oss med noe annet enn to mobiltelefoner neste uke? En ny Apple TV kanskje? Diskuter gjerne i kommentarfeltet nedenfor. 

Den nåværende toppmodellen kan bli borte:
iPhone 5 kan forsvinne fra butikkhyllene til høsten »

(Kilde: Ubergizmo)

 

Kommentarer (10)

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen