×
Denne siden inneholder annonselenker
Hvor nyttig er app-styring av dusjen,  egentlig ? Hint: Ikke veldig.

Hvor nyttig er app-styring av dusjen, egentlig? Hint: Ikke veldig.

Ny dusj er Wi-Fi-tilkoblet med appstyring

  • Dette er en annonse. Journalistene i Tek.no er ikke involvert i produksjonen.

Expert på CES 2017

Vi er tilstede på verdens største teknologimesse, Consumer Electronics Show i Las Vegas. I løpet av denne uken vil store og små produsentene fra hele verden samles her, for å vise frem hva du har i vente det kommende året. Kort og godt er det her vi først ser alt nytt som du kan plugge strøm i.

Vi vet alle hvor vondt det er å gå ut av en varm og god seng, og så bli møtt av en kald dusj på badet. Derfor høres det litt fantastisk ut når Moen og deres Ushower er koblet til det trådløse nettet i huset ditt, for å være fullt og helt fjernstyrt fra mobilen din.  

Det «gamle» blandebatteriet er nemlig helt borte, for du både starter dusjen og regulerer temperaturen til vannet via appen. Det følger også med et digitalt panel du kan skru opp, om du ikke ønsker å ha en unnskyldning til å bruke mobilen mens du vasker deg. 

I appen kan du legge inn opptil 12 forhåndsdefinerte «moduser», for eksempel en kald dusj og en varm dusj – eller en hvilken som helst temperatur mellom kaldt vann og varmt vann. Akkurat som i en vanlig dusj, med andre ord.

For å få denne herligheten må du bytte ut blandebatteriet du har i dag med Moens digitale løsning, som inneholder ventiler og sensorer for å regulere blandingen av varmt og kaldt vann.

Selv om det kan høres behagelig ut, er vi ikke så sikre på hvor nyttig denne dingsen egentlig er. Vi vet ikke med dere, men i hjemmet vårt har dusjen stått på én og samme innstilling siden leiligheten ble kjøpt. Og hvor praktisk er det egentlig å være avhengig av å åpne en app når temperaturen skal endres? 

Bedre blir det ikke av at den koster opptil 20 000 kroner, og det er bare for blandebatteriet. I tillegg kommer rørleggeren, dusjhodet og «diverse» for å sørge for at hjemmet ditt er klart for det digitale systemet.

Til toppen