Her "flyr" Tony Hawk på et hoverboard
Teknofil
(Bilde: YouTube/montasje)

Her "flyr" Tony Hawk på et hoverboard

Oppdatert: Funny Or Die stod bak videoen.

Oppdatert: Humorsiden Funny or Die har tatt på seg ansvaret for stuntet.

Original-artikkel:

En video med blant annet skateboardlegenden Tony Hawk, "Doc Brown" fra filmen Tilbake til fremtiden og artisten Moby har nå dukket opp på YouTube. Der promoterer de et såkalt "hoverboard", et svevende skateboard som ble vist frem den nevnte filmens to oppfølgere i 1989 og 1990.

Det futuristiske fremkomstmiddelet er dessverre ikke ekte, så her dreier det seg nok om en omfattende PR-kampanje. Det tror i alle fall The Verge.

Tull og tøys før spillansering?

Det tilsynelatende fiktive selskapet som står bak produktet kaller seg HUVr, og har til og med en halvseriøs nettside. Der presenterer utviklerne seg som professorgradsstudenter ved det anerkjente amerikanske universitetet MIT. Videre hevder de at de har funnet løsningen på anti-tyngdekraft, noe som altså skal ha gjort dem i stand til å lage et fungerende svevebrett.

På nettsiden er det imidlertid også en nedtelling til desember. Vi vet fra før at Tony Hawk jobber med et nytt mobilspill som skal komme i salg i løpet av 2014, så vårt beste tips er at videoen er første ledd i en reklamekampanje for det kommende spillet. Kanskje det er nettopp et hoverboard-spill vi får se, ikke et skateboard-spill? Uansett, videoen er jo morsom:

Dette er nok det nærmeste du kommer et ekte hoverboard:
El-skateboardet Onewheel kjører like fort som en Segway

(Kilder: YouTube via The Verge)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen