Slik gikk det da RatedRR lot softgun-kulene hagle over iPad Air 2.
Teknofil
Slik gikk det da RatedRR lot softgun-kulene hagle over iPad Air 2. (Bilde: RatedRR/Skjermdump fra youTube)

Her får iPad Air 2 gjennomgå

Så tynt at selv en softgun ødelegger det.

Som alltid når det dukker opp et nytt epleprodukt er det noen som bestemmer seg for å ødelegge det – gjerne på mest mulig brutal måte. Mannen bak YouTube-brukeren RatedRR, Rick Ryan, har tatt denne oppgaven på største alvor, og har servert oss mer eller mindre uvitenskapelige – men desto mer underholdende – testvideoer av nesten samtlige produkter Apple har laget i nyere tid.

Nå er torturvideoen av iPad Air 2 her.

Softgun-beskytning

Videoen starter i kjent stil med at Ryan presenterer produktet – i dette tilfellet iPad Air 2 – og dets spesifikasjoner, og forklarer hva han har tenkt til å gjøre med det. Deretter utsettes den svindyre, glassdekte aluminiumsplaten for både nådesløs vridning og dynking i vann, før det beskytes av en softgun.

Etter softgun-bombardementet er iPad-en i en sørgelig forfatning, men Ryan nøyer seg ikke med knust skjerm og ødelagt innmat. 

Han bytter nemlig like godt ut hele softgun-en med en 50.-kalibers rifle av typen Barret M107A1, og etter et skudd fra denne er restene av nettbrettet totalt ugjenkjennelige. Som vi har påpekt tidligere er det kanskje ikke testene til Ryan helt rettferdige, men det trenger de heller ikke å være. Sannsynligvis er det uansett det at han filmer alt i sakte film som gjør videoene mest populære.

Videoen kan du selv se under:

Dersom ødeleggelse av teknologi til mangfoldige tusener av kroner er noe som appellerer til deg, kan det hende at Ryan har flere godsaker til deg på RatedRR. Tidligere har han gitt juling til blant annet iPhone 5C, iPhone 5SGalaxy S5 og PlayStation 4.

Noen tester er litt snillere enn andre:
Se alle iPhone-modellene bli testet samtidig »

(Kilde: PhoneArena)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen