Her er ukens viktigste saker

Fikk du med deg disse sakene fra uken som gikk?

Her er de viktigste nyhetssakene fra Mobilen.no uken som gikk:

– Mobildekning på tog kan drøye i årevis

Mobiloperatørene, NSB og Jernbaneverket har vært i møte for å diskutere hvordan de kan gi togpassasjerene bedre mobildekning. Telenors dekningsdirektør Bjørn Amundsen tror det kan ta mange år før situasjonen er løst.

Les hele saken her

Microsoft Surface selger dårligere enn ventet

Microsoft hadde opprinnelig forventet å levere fire millioner Surface RT-enheter innen utgangen av 2012, men har nylig redusert bestillingene til bare to millioner, hevder Digitimes. Det kan få Microsoft til å fremskynde lanseringen av det Intel-baserte Surface Pro-nettbrettet.

Les hele saken her

Apples kartsjef får sparken

Apples egen karttjeneste, som erstattet Google Maps i iOS 6, har fått plenty med tyn fra brukerne fordi den ikke er i nærheten av å være like bra. Dette har blitt en sjeldent stor blemme for Apples, og ikke overraskende får det også konsekvenser for de ansvarlige.

Les hele saken her

Derfor er iPhone mest populært i bedriftene

Apple iPhone og Android-mobiler vil erstatte BlackBerry som de mest populære telefonene i bedrifter verden over i 2012, ifølge en ny IDC-rapport. I denne artikkelen kan du også lese om hvor mange iPhone-telefoner bedriftene velger å kjøpe selv, i forhold til hvor mange som privatpersoner kjøper inn for å bruke også på jobb.

Les hele saken her

Windows Phone blir mer business-vennlig

Med businessmarkedet som et av sine satsingsområder er et ikke til å legge skjul på at Microsoft har utelatt VPN-støtte i WP8. Men nå kommer det, ifølge kilder The Verge har snakket med. Det ventes også flere andre nyheter beregnet på bedriftsbrukere.

Les hele saken her

Ikke barnearbeid ved Samsung-fabrikker

Samsung har undersøkt forholdene hos 105 leverandører som er involvert i produksjonen av Samsung-produkter i Kina. Ifølge Samsung ble det ikke funnet tegn på barnearbeid noe sted, men arbeidsforholdene ved flere fabrikker var kritikkverdige.

Les hele saken her

iPhone-kunder mest fornøyde

EPSI Rating publisererer kundetilfredshetsmålinger innen flere bransjer, og måler blant annet hvor fornøyde vi er innen sektorer som bank, telekom, offentlige tjenester og eiendomsmeglere. Nå foreligger en ny studie som går på hvor fornøyde nordmenn er med sin mobilprodusent. Sjekk din telefon her.

Les hele saken her

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen