Her er ukens viktigste saker

Fikk du med deg disse nyhetene og testene?

I løpet av uken har vi skrevet om vår nye Ringepriser-tjeneste som gjør det enklere å finne det billigste mobilabonnementet, vi har kunnet fortelle at Samsung sliter med skjermteknologien i sin kommende Galaxy S IV-modell, og at Android 4.2 er full av bugs.

Men vi har også mange andre spennende nyheter og tester. Her er noen av ukens viktigste saker:

NYHET: Samsung planlegger 8-kjerners prosessor

Synes du to og fire prosessorkjerner i mobilen er imponerende? Neste år kommer de første systembrikkene som inneholder to firekjerners prosessorer koblet sammen for å optimalisere både ytelse og strømforbruk. Samsung kan bli de første med denne typen prosessorer.

Les hele saken her »


TEST: Samsungs Windows RT-nettbrett

Ativ Tab fra Samsung er det første brettet vi tester som kjører operativsystemet Windows RT – den versjonen av Windows 8 som er tilpasset nettbrett med ARM-prosessor. Vi har testet nettbrettet, og likte det vi så.

Les hele saken her »


JULEGAVEGUIDE: De perfekte mobilene å gi til jul

Mobiltelefoner er alltid populære julegaver, men det kan være vanskelig å vite hva man bør velge. Vi har derfor plukket ut ni ulike modeller som passer til ulike målgrupper. Les denne før du kjøper mobil i julegave!

Les hele saken her »


SAMLETEST: Vi kårer Norges beste nettbrett

Vanligvis pleier vi å la pris og "valuta for pengene" bety mye når vi tester nettbrett. Denne gangen har vi imidlertid i samarbeid med TV2 hjelper deg laget en oversikt over de råeste nettbrettene på markedet. I oversikten finner du nettbrett som passer for både nytte og underholdning.

Les hele saken her »


TEST: Denne gjør det morsommere å trene

En pulsklokke kan være et nyttig og ikke minst motiverende hjelpemiddel, enten du trener ofte og mye eller snører på deg joggeskoene bare en sjelden gang. Vi har testet Polar RC3 GPS – Polars første pulsklokke med innebygget GPS.

Les hele saken her »


JULEGAVEGUIDE: Teknogaver til under 200 kroner

Her får du noen tips til billige julegaver du kan kjøpe i stedet for sokkene. Til en som synes det er gøy med dingser, duppeditter eller mobiltjenester tror vi dette kan være midt i blinken.

Les hele saken her »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen