Her er ukens viktigste saker

Har du fått med deg alle nyhetene og testene fra uken som gikk?

I løpet av uken som gikk har vi kunnet friste med både mobiltester, guider og nyheter.

I tillegg til at vi på mandag åpnet uken med Android-skolen, hvor du kunne lese om hvordan du blir superbruker på mobilen, har vi også kunnet by på blant annet disse sakene:

NYHET: Telenor åpner 4G for mobiltelefoner

En av forrige ukes største nyheter, var at Telenor oppgraderte 4G-nettet sitt slik at det også fungerer på telefoner med 4G (LTE)-støtte, blant annet Nokia Lumia 920, Samsung Galaxy S III 4G og Sony Xperia V.

Les hele saken her

NYHET: Du kan måtte vente to måneder før Lumia 920 får 4G

Hvis du allerede har rukket å kjøpe 4G-telefon er det ikke sikkert at du kan bruke 4G i Telenors nett likevel. Operatøren garanterer nemlig bare for telefoner som er kjøpt gjennom deres egne salgskanaler.

Les hele saken her

NYHET: Norsk folkeeventyr i ny drakt til iPad

I Cebu på Philipinene sitter nordmannen Øyvind Kvanes sammen med to amerikanske kompanjonger i selskapet Overactive Ink. Etter ett års arbeid har de endelig lansert en interaktiv iOS-app om Askeladden.

Les hele saken her

TEST: Slik er den nye Google-mobilen

Vi har testet LG Nexus 4, en av de råeste mobiltelefonene på markedet akkurat nå. Som de andre Nexus-telefonene er Nexus 4 en avart av en eksisterende modell. Her er det kraftpluggen LG Optimus G som har fått seg nytt og helt rent operativsystem, og et par mindre endringer.

Les testen av LG Nexus 4 her

TEST: Smartmobil for smarte brukere

HTC Desire X er en rimelig mellomklassemobil med firetommers skjerm. Den er unektelig en bedre mobil enn noen tidligere Desire-modell, og med en forholdsvis lav pris kan du kjøpe den uten å risikere å havne i luksusfellen.

Les testen av HTC Desire X her

NYHET: iPad kan få Intel-prosessor

Ifølge analytikeren Doug Freedman i RBC Capital Markets vurderer Apple et samarbeid med Intel. Samarbeidet vil innebære at Intel bygger Apples ARM-baserte prosessorer mot at Apple går over til Intels x86-prosessorer i enkelte enheter – som i neste generasjon iPad.

Les hele saken her

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen