Her er ukens viktigste mobilsaker

Har du fått med deg alt som skjedde?

I løpet av uken som gikk har vi kunnet friste med både mobiltester, guider og nyheter.

Her er noen av de viktigste sakene:

TEST: Samsungs Windows-flaggskip overbeviser

Da Samsung lanserte Ativ S på IFA-messen i Berlin slo de Nokia på målstreken; Samsung Ativ S var verdens første telefon med Microsofts nye Windows Phone 8-operativsystem. Etter å ha hatt mulighet til å teste telefonen grundig i en ukes tid, sitter vi igjen med et solid inntrykk.

Les testen av Ativ S her

GUIDE: Slik gjør du Android-mobilen til din egen

I tredje del av Android-skolen ser vi på hvordan du gjør telefonen mer personlig, og skreddersydd til akkurat ditt bruk.

Vi viser hvordan du kan endre utseendet, og går gjennom alt fra enkle funksjoner som å bytte ringetone til mer avanserte triks som å bytte "launcher" – det vil si endre brukergrensesnittet på telefonen fullstendig.

Les hele saken her

KOMMENTAR: – Bruk hodet når du leser tester

Like sikkert som at natt følger dag, er det at enhver test publisert på amobil.no følges av engasjerte leserinnlegg i forumet på sidene våre. Det er flott. Men vår journalist Espen Swang har noen gode tips til deg som leser testene våre, som det kan være verdt å få med seg hvis du vil ha størst mulig utbytte av dem.

Les kommentaren her

TEST: Denne mobilhøyttaleren låter fett, men koster lite

Supertooth har lansert sin andre blåtannhøyttaler i Disco-familien, Supertooth Disco 2. Denne lille oppladbare høyttaleren har overraskende god og fyldig lyd, og den koster ikke mer enn rundt 700 kroner.

Les hele testen her

GUIDE: Slik fungerer NFC og mobilbetaling

I denne guiden kan du lære mer om NFC – som blir stadig mer vanlig i nye mobiltelefoner. Du vil også kunne lese om en helt ny NFC-basert mobilbetalingsløsning fra Telenor og DNB, som lanseres før sommeren.

Les hele guiden her

NYHET: Se hvilke mobile enheter Amobil-leserne foretrekker

Stadig flere av Amobils lesere foretrekker Samsung-enheter fremfor Apple, viser tall vi har hentet ut fra Google Analytics. Her kan du se hvilke mobiltelefoner som er mest populære.

Se oversikten her

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen