Her er ukens høydepunkter

Her er ukens høydepunkter

Fikk du med deg disse nyhetene og testene?

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Sjekk også disse sakene fra Mobilen.no

Vårt søsternettsted Mobilen.no dekker temaer for deg som bruker mobiltelefoner og nettbrett i jobben. Her er noen av de viktigste sakene fra denne uken:
Nettbrettsalget når nye høyder
Være eller ikke være for BlackBerry
Lærer om app-utvikling på videregående

Denne uken har vi kunnet by på flere tester og sniktitter, i tillegg til en rekke ryktesaker om nye produkter som kan komme til å bli lansert i tiden frem mot Mobile World Congress i Barcelona i slutten av februar. 

Du har blant annet kunnet lese om at Nexus 7 kan komme i en utgave med mye bedre skjerm og at oppfølgeren til HTC One X+ kan komme om tre uker, i tillegg til at vi har testet flere apper – blant annet en app som gjør det enklere å holde oversikt over det som er mest interessant på Twitter. Du kan lese mer om appen her

Her er de viktigste sakene denne uken:

SNIKTITT: Denne telefonen skal redde BlackBerry

BlackBerry har gått fra traust og kjedelig til nyskapende og spennende. Vi har fått prøve den nyeste BlackBerry 10-mobilen Z10, og lot oss imponere av det elegante og intuitive brukergrensesnittet.

Les sniktitten her

NYHET: – Verkstedene svindler deg

Mange opplever å levere inn mobiltelefonen sin til reparasjon, bare for å få beskjed om at telefonen er fuktskadet – og at verkstedet dermed ikke har noe ansvar. Dette gjør de kun for å slippe å måtte reparere mobilen, mener iPhone-tekniker Magnus Winther ved Iphoneklinikken Kvadrat i Stavanger.

Les hele saken her

TEST: Nokia Lumia 820

Lumia 820 er Nokias andre mobiltelefon med Microsofts Windows Phone 8. Den er litt billigere enn toppmodellen, og har for det meste litt svakere spesifikasjoner, men den har også et par trumfkort som ikke toppmodellen kan skilte med.

Her kan du lese testen

NYHET: Denne slanke kineseren skal kverke Galaxy Note

Nå har Huaweis erkekonkurrent, ZTE, vist frem ZTE Grand Memo. Grand Memo har en HD-skjerm på hele 5,7 tommer, og vil etter alt å dømme bli vist frem under Mobile World Congress i Barcelona.

Les mer om den nye mobilen her

NYHET: Joda, det ble en 128 GB iPAD

Tirsdag ettermiddag sendte Apple ut en pressemelding hvor de annonserte at de øker kapasiteten til 4. generasjon iPad – til 128 GB. Fra før finnes 10-tommersversjonen av 4. generasjon iPad med lagringskapasitet på 16, 32 og 64 GB.

Her kan du lese mer om den nye iPad-en

NYHET: Samsung lanserer ny, vanntett tøffing

Samsung har lansert en ny og oppgradert utgave av tøffingmobilen Galaxy Xcover. Den nye Galaxy Xcover 2-modellen har fått en større skjerm med høyere oppløsning, samt kraftigere prosessor. Den vanntette mobilen leveres med Android 4.1 når den kommer til Norge i disse dager.

Les mer om Samsung Galaxy Xcover 2 her

 

Lik oss på Facebook, så holder vi deg oppdatert!

 

 

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen