TEST: Ukens apper til Android, Windows Phone og iOS

Test Ukens apper til Android, Windows Phone og iOS

(Bilde: Shutterstock)

Dette er ukens apper til mobil og nettbrett

Se hvilke apper vi anbefaler til Android, iOS og Windows Phone.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

En gave til ørene dine

Kunne du tenke deg å bruke en app i svarthvitt som kun inneholder småsær popmusikk av Mew, og der du må stå og veive iPhonen som om du leter etter mobildekning over, under og bak deg? Da er Sensory Spaces midt i blinken!

Det er ikke så ofte man finner apper som gjør at man settes i en rolig sinnsstemning, og som krever at du både bruker hodetelefoner og iPhonens innebygde funksjoner for kompass og gyroskop. Det gjør Sensory Spaces.

«Er jeg syrlig? Nei.»

Det danske indiepopbandet Mew, som for et drøyt tiår siden ga ut superhiten «Am I Wry? No», har gått sammen med B & O om å lage en musikkapp som beveger seg ganske langt inn i kunstland. Når du starter appen, får du vite at du skal oppdage lyder som kan være rett foran deg, over deg, til høyre eller venstre, eller bak deg (da dempes lyden litt av ørene dine, ikke sant?). Eller en kombinasjon. Så får du en del oppgaver der du skal finne ut hvor hver lyd kommer fra og peke den veien med iPhonen eller iPaden. Lydene kan være musikk eller naturlyder. Hvis appen syns du har brukt litt lang tid på å finne lyden, får du vennlige hvisketips om riktig retning. Når du har funnet ut nøyaktig hvor lyden kommer fra, får du en pling og en gratulasjon, før det bærer videre til neste lyd. Når du har løst alle oppgavene, får du noen bonusfunksjoner – men disse kan du finne ut av selv, for denne appen må prøves!

Sensory Spaces er en reddende engel i julestria, så å si. Det tar ikke mange minuttene å komme gjennom den, men det er en app du sannsynligvis vil dele med andre. Og hente fram igjen.

Sensory Spaces

Format: iPhone og iPad 
Pris: Gratis

Last ned til iPhone »

Les om ukens mobilspill på neste side »

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen