TEST: Ukens apper til Android, Windows Phone og iOS

Test Ukens apper til Android, Windows Phone og iOS

(Bilde: Shutterstock)

Dette er ukens apper til mobil og nettbrett

Se hvilke apper vi anbefaler til Android, iOS og Windows Phone.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Boblebrowser

Hva er mer irriterende enn at nettleseren stanser opp fordi du har klikket på en lenke som bruker år og dag på å åpne seg? Ok, parkeringsbøter er mer irriterende, men nettventing er uansett veldig plagsomt. Redningen er Link Bubble.

Det  har sikkert noe med bobler å gjøre, tenker du sikkert. Og at alt som har med bobler å gjøre, er topp. Det Link Bubble gjør, er å spare tid for deg.

Når du surfer på nettet og klikker på en lenke, vil Link Bubble åpne en boble som står og spinner på nettsiden. Dette er nettsiden eller videoen du venter på. I mellomtiden kan du fortsette med det du gjorde, som om nesten ingenting har skjedd. Men noe skjer. Link Bubble jobber i bakgrunnen, slik at du kan fortsette med det du holdt på med, som å sjekke Twitter-kontoen, starte andre apper eller skrive e-poster. Du kan plassere boblen hvor du vil på skjermbildet. Den blir liggende øverst uansett. Når lenken er lastet ferdig, kan du velge å la den automatisk vises umiddelbart, eller når det passer deg. Når du trykker på den, dukker det opp en sirkel på venstresiden, f. eks. Chrome, og en sirkel på høyresiden, det kan f. eks. være en funksjon som deler innhold. Du velger mellom de to sirklene ved å dra og slippe boblen på en av dem. En tredje sirkel i bunnen med et kryss på lukker boblen når du slipper den der. Høyre og venstre sirkel kan ha mange ulike funksjoner og laste flere ulike apper. Klikker du på lenken til en YouTube-video på Facebook, vil den åpnes i YouTube-appen i stedet for i en nettleser.

Link Bubble kan settes i strømsparingsmodus og inkognito-modus, og du kan få den til å slette private data. Det eneste som er irriterende, er at appen stadig skryter av hvor mye tid den har spart for deg. Nei, forresten, det hadde vi også gjort.

Link Bubble

Format: Android 
Pris: Gratis, kjøp i app

Last ned til Android »

Den neste appen er en hørselsfest!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen