TEST: Her er ukens app-anbefalinger

Test Her er ukens app-anbefalinger

(Bilde: Shutterstock)

Anbefalte apper til Android, iOS og Windows Phone

Vi har funnet fire apper du bør prøve.

YouTube for Windows Phone

Det har gått drøyt ti år siden YouTube startet opp, men Windows Phone har fremdeles ikke fått en offisiell YouTube-app. Så kom Perfect Tube!

Hva trenger du egentlig annet enn en YouTube-app som fungerer ypperlig, der du kan logge deg inn med kontoen din, velge mellom massevis av forslag og kategorier, abonnere på kanaler og søke på hva du vil? Et liv, sier du kanskje, men nå handler det om YouTube! Og Perfect Tube.

Når du starter appen, får du se en vertikal liste over hva som er mest populært. Denne uka var det noen som gifta seg i Ålesund som lå på topp, men for en gangs skyld var det ikke John Arne Riise som venta ved alteret. Du kan sveipe inn en liste med kategorier fra venstre, og her finner du alt fra humor, film, animasjon og spill til utdanning, teknologi og selvsagt…katter! Vel, de ligger under kategorien kjæledyr og dyr. Du kan laste opp egne videoer og åpne lenker direkte i appen. 

Perfect Tube er muligens ikke perfekt, men den fungerer svært godt, og er muligens den beste YouTube-appen for Windows Phone for øyeblikket.

Perfect Tube

Format: Windows Phone
Pris: Gratis

Last ned til Windows Phone »

Les om ukens mobilspill på neste side »

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen