TEST: Her er ukens app-anbefalinger

Test Her er ukens app-anbefalinger

(Bilde: Shutterstock)

Anbefalte apper til Android, iOS og Windows Phone

Vi har funnet fire apper du bør prøve.

Sveipedager

Da julekvelden kom, var kjerringa så uforberedt at det endte med et ordtak. Hadde hun brukt Swipedays, kunne det endt så mye bedre.

En gang i tiden hadde man kalendere som hang på veggen, gjerne store saker, og noen av dem var utstyrt med små, runde, røde magneter som skulle gjøre det helt klart hvilken dag vi hadde med å gjøre. Dessuten skrev vi inn viktige avtaler med en såkalt penn, en slags analog, hånddrevet printer. Nå har man digitale kalendere fra Google, Apple og Microsoft, og med litt flaks hender det at man husker noe iblant.

De norske utviklerne av Swipedays utnytter dette ved å lage en app som skal få deg til å huske allslags bursdager, møter, bryllupsdager, søknadsfrister og regninger som forfaller. Når du åpner appen og legger til en påminnelse, er standardoppsettet at du skriver inn dagen da ting skjer, og så vil appen gi deg en påminnelse to dager før, dagen før, to timer før og ved angitt klokkeslett, som er klokka 15, hvis du ikke angir noe spesifikt. Bursdager annonseres en uke før, så du rekker å kjøpe gave. Husk at det er de som ikke er på Facebook som tar det tyngst når ingen husker bursdagen deres! Du kan legge til notater og dele hendelser. Når du har skrevet inn noen varsler, kan du kjapt sjekke dem ved å sveipe dem, eller velge å se dem i en liste.

Swipedays fins også for Apple Watch.

Swipedays

Format: iPhone
Pris: Gratis

Last ned til iPhone »

Den neste appen gir YouTube til WP!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen