TEST: Her er ukens anbefalte apper
Test

Her er ukens anbefalte apper

Annonsør­innhold
Les hele saken »

 

Været anno 1983

 

 

 

Alle snakker om været, så de fleste trenger å fylle på med stadig nye vær-apper.

 

Moderne vær-apper har utviklet seg, og de peneste av dem får deg til å ignorere dårlige værmeldinger i så stor grad at du risikerer å gå smilende forbi papaplyen på vei ut døra i øsende regnvær. Andre apper er ikke så nøye på det når det gjelder utseendet, men tar igjen når det kommer til funksjonalitet. Noen mener likevel at man har gått for langt når man distribuerer en app som viser deg været i 8-bitsversjon.

Nostalgien river i meg når jeg har lastet ned 8-Bit Weather og starter den opp. Hvor gjorde jeg av NES-konsollen? 8-Bit Weather var neppe klar for å skinne på 80-tallet. Det var jo alltid fint vær inne, og med en stabel 8-bitsspill i hus, kunne man godt holde seg innomhus når det var uvær. Eller pent vær.

Når du starter appen, bruker den herlig lang tid på innlasting. Deretter følger korte, konsise og pikselerte instruksjoner om hvordan appen brukes. Været rundt borgen (ditt hjem er din borg) er omtrent slik det ser ut hvis du gidder å kikke ut av vinduet. Så kan du sveipe ned værvarselet fra time til time, og deretter en uke framover. Klikker du på lokasjonen din oppe til venstre, kan du legge til nye steder der du vil sjekke været.

Ja da, det fins mange vær-apper som er langt penere enn 8-Bit Weather.

Men fins det noen kulere? 

8-Bit Weather

Format: Windows Phone
Pris: Gratis

Last ned til Windows Phone »

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen