TEST: Her er ukens anbefalte apper!
Test

Her er ukens anbefalte apper!

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Folkekjøpehjelpen

Synes du reklameblekka du fikk i postkassa blir litt tynt grunnlag når du skal bestemme deg for hvilken sykkel du bør kjøpe? Med Pelp får du kanskje hjelp.

Det fins en gammel skikk vi har utviklet for å fortsette en samtale som har strandet etter at alle har blitt enige om hvordan været er, bør være og kanskje kommer til å bli i overskuelig framtid. Nei, vi trenger ikke bli desperate og prate om hva vi har tenkt å lage til middag, eller hvor håpløst det er med gåstaver og selfiestenger. Vi kan be folk om råd angående innkjøp av ulike ting vi har i kikkerten og vurderer å kjøpe, eventuelt om de kan anbefale musikk eller en restaurant.

Og nå fins det en app for det også. Utviklerne kaller appen Pelp, med undertittel «Før du kjøper noe». Appen er utviklet av tre tidlige Finn-ansatte som har slått seg sammen. De ville utvikle konseptet med brukeranbefalinger, som ofte kan være både mangelfulle og lite konstruktive. Mange bestemmer seg for å gjøre innkjøp etter å ha pratet med andre, og lite av denne infoen havner i brukeranbefalingene på nettet. Utviklerne ville lage en app der man kan kontakte både kjente og ukjente.

Når du starter appen, kan du velge å logge deg inn via Facebook eller med e-post og passord, og så er du i gang. På forsiden finner du mange ulike tema, som elektronikk, reise, gadgets, sykkel osv. I tillegg kan du finne de siste spørsmålene som ikke er besvart av andre. Spørsmål er for øvrig en egen seksjon i appen, ved siden av temasider og profil, og her finner du også eventuelle svar. Du kan velge å følge et tema, eller følge enkelte personer for å oppdateres på spørsmål og svar. Pelp har også en egen nettside.

Pelp

Format: iPhone
Pris: Gratis

Last ned til iPhone »

Den neste appen er zen!

Gå til side

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen