Her er Toshibas nye bærbar-råtass for spillere

Slipper en kruttønne av en maskin.

Det er knapt gått en uke siden Toshiba slapp tre nye bærbare billigmodeller. Nå er selskapet på ferde igjen, og denne gangen er det et nytt flaggskip som står for tur.

Qosmio X70 heter den nye bærbare PC-en som er myntet på brukere med et krevende bruksmønster, som for eksempel redigering av HD-video, grafikkbehandling og ikke minst spilling av de nyeste spillene.

Kraftig 

Nye Qosmio X70 er krafig.
Nye Qosmio X70 er krafig.Foto: Toshiba

For nye spill kan være en tøff prøvelse for bærbare maskiner, som i utgangspunktet ikke håndterer tung grafikk like godt som stasjonære PC-er. Men på papiret ser det ut til at Toshibas nye Qosmio X70 vil kunne hamle opp med de aller fleste nye spilltitler du finner i butikken.

For under panseret finner vi Intels Haswell-prosessorer, som sammen med et Nvidia GeForce GTX 770M med 3 GB minne gjør dette til en kraftig spillemaskin. Samtidig kan du få inntil 32 GB med arbeidsminne, fordelt på fire brikker av 8 GB hver seg.

Til å lagre filer har du en tradisjonell harddisk på 3 TB, samt en SSD på 256 GB ved siden av, som vil gjøre maskinen raskere i bruk.  Det finnes også et annet alternativ, der du har en hybridløsning med en vanlig harddisk på 1 TB og en SSD på 8GB, som jobber sammen.  

Stor skjerm 

Toshibas nye toppmodell har en HDMI-utgang som takler 4K-oppløsning.
Toshibas nye toppmodell har en HDMI-utgang som takler 4K-oppløsning.Foto: Toshiba

Toshibas nye flaggskip har en full HD-skjerm på 17,3 tommer, med en responstid på 8 millisekunder. Qosmio X70 støtter både Intels Wireless Display og Miracast, slik at du enkelt kan overføre bildet fra maskinen din til en TV trådløst.

Du har også en Ultra HD-kompatibel HDMI-utgang, som gjør det mulig å overføre 4K-innhold fra Qosmio X70 til en flatskjerm som har støtte for den nye knivskarpe oppløsningen.   

Harman/Kardon står for høyttalersystemet, som i alt består av fire stereoelementer. Maskinen har i tillegg en 6-watts lydutgang fra DTS Studio Sound, så du kan koble maskinen opp i mot hjemmekinoen din i stua.

Den nye toppmodellen fra Toshiba fines i butikken nå, og koster deg fra 13 990 kroner og oppover, avhengig av hvilket utstyrsnivå du velger. 

Det finnes også andre som lager bærbare til å spille på.
Sjekk MSIs nye, syltynne spillmaskin»

(Kilde: Pressemelding)

Toshiba Qosmio X70

(Bilde: Toshiba)
(Bilde: Toshiba)
(Bilde: Toshiba)
(Bilde: Toshiba)
(Bilde: Toshiba)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen