Her er Surface 2
Teknofil
(Bilde: surface / YouTube)

Her er Surface 2

Oppfølgeren til Surface RT er også annonsert.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Microsofts nettbrett Surface RT har fått en oppfølger. Denne gangen har Microsoft droppet «RT» i navnet (selv om nettbrettet fremdeles kjører på Windows RT) og resultatet er Surface 2.

Det nye nettbrettet er lovet å være en langt større oppdatering i forhold til Surface RT, enn Surface Pro 2 er til Surface Pro. Skjermen har blant annet blitt oppgradert til Full HD 1080p, og designen er både tynnere og lettere.

«Dramatisk» forbedring

Foto: Microsoft

Mens forrige Surface hadde et Tegra 3-brikkesett, kommer oppfølgeren med Tegra 4. Dette betyr «dramatisk» økt ytelse i prosessoren og raskere minne.

Alt i alt skal Surface 2 være tre til fire ganger så rask som forgjengeren, og ha en batteritid som holder ut 25 prosent lenger. Ellers får vi Office 2013 RT, USB 3.0-port, bedre frontkamera, Touch Cover 2-kompatibilitet og en smartere stand enn tidligere – som gjør at nettbrettet kan stå i flere posisjoner.

Les mer om Surface 2 på Microsoft.com, hvor det er oppgitt at den veiledende prisen på enheten er 3599 kroner. Produktet kommer i butikken den 22. oktober.

Hva er egentlig forskjellen mellom RT og Pro?
Slik velger du riktig Windows-nettbrett »

(Kilder: Microsoft og Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen