(Bilde: xperia.digi-wo.com)

– Her er Sony Xperia Z1 Mini

Får Sonys nye flaggskip en lillebror?

Det har etter hvert blitt vanlig at toppmodellene blant smarttelefonene får egne mini-utgaver. Samsung Galaxy S4 Mini og HTC One Mini er to raske eksempler fra i år.

I forrige uke avduket Sony sitt nye flaggskip, Sony Xperia Z1, som i bunn og grunn var en oppgradering av Sony Xperia Z med et lekkert kamera på 20 megapiksler.

Det har også ryktes at denne toppmodellen får seg en medfølgende lillebror, og et nytt lekket bilde viser angivelig en Sony Xperia Z1 Mini ved siden av et par eksemplarer av den ordinære modellen.

Beholder kameraet

Sony har ikke bekreftet noe ennå, og inntil videre må man derfor ta både bilde og rykter med en klype salt. For det eksisterer nemlig flere rykter om innmaten i Z1 Mini, og blant det vi angivelig kan vente oss er den samme Snapdragon 800-prosessoren, 2 GB RAM og samme monsterkamera på 20 megapiksler.

Skjermen må nødvendigvis nedjusteres litt, fra 5 til 4,3 tommer, mens lagringskapasiteten kan havne på 8 GB i stedet for 16 GB. Det er uvisst når eller om Sony kunngjør Xperia Z1 Mini, så det gjelder å smøre seg med tålmodighet.

Les mer om «storebror»
– Sony Xperia Z1 banker alt »

(Kilde: Übergizmo)

Norges beste mobilabonnement

Mai 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Chili Large 10 GB


Jeg er superbruker:

Chili X-Large 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen