(Bilde: Sony)

Her er smartklokka fra Sony

SmartWatch 2 er avduket.

Sony har nettopp avduket SmartWatch 2. Den smarte klokka fungerer som en ekstraskjerm til smarttelefonen din, og du kan heretter se beskjeder eller gi kommandoer til telefonen via håndleddet.

Klokka kjører ikke på Android, men tar imot og sender informasjon til telefonen du har i lomma via NFC – slik at du slipper å ta den opp. Fargeskjermen på 1,6 tommer har en oppløsning på 220 x 176 piksler.

Går overens med Android

Når SmartWatch 2 ikke er knyttet til en smarttelefon, fungerer den bare som et vanlig armbåndsur. Klokka går overens med de fleste Android-mobiler, men et krav er Android 4 eller nyere.

Batteritiden er fremdeles ukjent, men Sony mener at den skal være på mellom tre og seks dager – avhengig av bruken. Ladingen skjer via microUSB.

Ubegrenset med muligheter

Apper du kan kontrollere via klokka er i utgangspunktet ubegrenset, men foreløpig er disse tjenestene tilgjengelig: telefonkommandoer (ringe, svare, legge på, skru av lyd), samtalelogg, beskjed om tapte anrop, SMS/MMS, e-post, Gmail, Facebook, Twitter, musikkstyring, kalender, vær, Runtastic, Viewfinder og nyheter.

Prisen er ukjent, men SmartWatch 2 skal dukke opp i butikkhyllene fra og med september.

Alle lager smartklokker. Vi har testet en:
Les testen av I'm Watch – Denne smartklokka kjører Android »

(Kilde: Übergizmo)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen