Her er smartklokka alle har ventet på

Samsung Galaxy Gear er endelig avduket for massene.

Våre venner i Amobil.no er på plass på IFA-messen i Berlin, og én av de virkelig store nyhetene i år er lanseringen av den sørkoreanske teknogiganten Samsungs smartklokke.

Sørkoreanerne skuffet ikke, og kunngjorde som forventet det lure armbåndsuret Samsung Galaxy Gear, som det har versert rykter om de siste ukene.

Klokka fungerer som et tillegg til smarttelefonen din, og du kan blant annet ta imot samtaler, sjekke varsler, styre musikk og så videre med det hendige armbåndsuret. Klokke og mobil kobles sammen via Bluetooth.

Datamaskin på håndleddet

Foto: Samsung

De kalde faktaene forteller oss at Galaxy Gear har en Super AMOLED-skjerm på 1,63 tommer, med en oppløsning på 320 x 320 piksler. Prosessoren er en enkjernet Exynos klokket til 800 MHz, og antall RAM er på 1 GB.

Det er et kamera på plass også, og klokka har en sensor på 1,9 megapiksler. Ellers finner vi et akselerometer og et batteri på 315 mAh på innsiden. Galaxy Gear er for øvrig ikke vanntett.

70 apper er tilgjengelig for nedlasting ved start, og blant disse finner vi en skritteller og en app som gjør at du kan finne den bortkomne mobilen via klokken – eller omvendt.

Smartklokka skal dukke opp i Norge 25. september, og prisen blir på cirka 2600 kroner. Få prisvarsel på Samsung Galaxy Gear i Prisguide.

Fått med deg dette?
Endelig er Samsungs nye flaggskip avduket »

(Kilde: Amobil.no)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen