Her er skuespillerne som skal redde kloden i nye Independence Day
Teknofil
(Bilde: 20th Century Fox)

Her er skuespillerne som skal redde kloden i nye Independence Day

Jeff Goldblum gjør comeback!

Annonsør­innhold
Les hele saken »

En av nittitallets mest populære katastrofefilmer var Independence Day, en actionfilm som fulgte menneskehetens forsøk på å bekjempe en invasjonsstyrke fra det ytre rom.

Nå kommer oppfølgeren, og 20th Century Fox har ifølge Mashable nå avslørt litt om filmen. Det offisielle navnet blir Independence Day 2: Resurgence.

Rollelisten er avslørt

Blant annet finner vi ut at rollelisten inkluderer Jeff Goldblum, Bill Pullman og Judd Hirsch, som alle hadde viktige roller i originalfilmen. Vivica A. Fox vender også tilbake.

I tillegg finner vi blant annet ferskingen Liam Hemsworth (kjent for The Hunger Games), som sikkert blir filmens store actionhelt.

I originalfilmen hadde Will Smith den store actionhelt-rollen, men han glimrer her med sitt fravær. Rollefiguren hans har imidlertid en sønn, som spilles av Jessie Usher.

Roland Emmerich vil nok en gang stå for regien, og filmingen skal allerede ha startet.

Her kan du se et opptak av en live-strøm, der Emmerich og skuespillerne svarer på spørsmål (og stadig blir tatt i å røpe ting de egentlig ikke har lov til å si):

Rom-drittsekkene er tilbake

Handlingen finner naturlig nok sted etter hendelsene i originalfilmen. Menneskeheten har bygd opp et avansert forsvar, blant annet ved hjelp av teknologi de har knabbet fra romvesnene.

Dessverre er det ikke bare her på jorden man har forberedt seg på en omkamp. Når slampene fra verdensrommet kommer tilbake, er det med ekstremt ødeleggende kraft – og vi havner nok en gang på undergangens rand.

Vil romvesnene vinne denne gangen? Det finner vi ut når filmen får sin premiere den 24. juni 2016. Men vi i Teknofil holder en knapp på menneskene denne gangen også.

Nittitallsoppfølgere gjør det åpenbart godt for tiden
Jurassic World knuste kinorekorden »

(Kilde: Mashable)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen