Her er Samsungs kurvede smarttelefon

(Bilde: Samsung)

Her er Samsung Galaxy Round

Sørkoreanernes buede smarttelefon endelig avslørt.

Ryktene om en fleksibel smarttelefon fra Samsung har økt i hyppighet den siste tiden, og for bare et par dager siden ble vi lovet at en kurvet Galaxy Note 3 kommer «veldig snart».

Nå har Samsung endelig avduket Galaxy Round, en mobil med en 5,7 tommers OLED-skjerm i Full HD og en kurvet form i likhet med Samsungs bøyde OLED-TV.

Vipp telefonen

Nøyaktig hva som er fordelen med en buet smarttelefon er ikke klart, men Samsung trekker fram en funksjon som kalles «Round Interaction». Denne egenskapen gjør at du kan sjekke ting som batteri, tapte anrop og dato ved å vippe på telefonen mens den ligger på ett flatt underlag med skjermen skrudd av.

Samsung hevder ellers at sveiping mellom hjemskjermene skal føles mer naturlig, og selskapet har jobbet med nye vippe- og trykkbaserte handlinger for sine musikk- og fotoapper.

Ålreite spesifikasjoner

Galaxy Round har som nevnt en OLED-basert skjerm på 5,7 tommer, og den støtter en oppløsning på 1080 x 1920 piksler. Batteriet har en kapasitet på 2800 mAh, tykkelsen er på 7,9 millimeter og vekten er på 154 gram.

I likhet med Galaxy Note 3 har Galaxy Round et frontkamera på 13 megapiksler, 3 GB RAM og en 2,3 GHz firekjernet prosessor. Operativsystemet er Android 4.3.

Samsung Galaxy Round blir gitt ut i Sør-Korea i dag til drøye 6000 kroner. Noen internasjonal lansering er foreløpig ikke kunngjort.

Få prisvarsel på Samsung Galaxy Round i Prisguide »

Se video og flere bilder nedenfor.

Verdt en titt:
Den nakne sannheten om fleksible smarttelefoner »

(Kilder: Samsung Tomorrow via The Verge)

(Bilde: Samsung)
(Bilde: Samsung)
(Bilde: Samsung)
(Bilde: Samsung)
(Bilde: Samsung)
(Bilde: Samsung)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen