Slipper jubileumsutgave uten en eneste ytelsesforbedring
(Foto: AMD)

Slipper jubileumsutgave uten en eneste ytelsesforbedring

Dette er AMDs «Gold Edition».

Det har vært klart at AMD skulle slippe en prosessor og et grafikkort i anledning sitt 50-års jubileum, men vi har ikke vært sikre på hva slags kreasjoner dette skulle være.

Nå vet vi. AMD har bestemt seg for å feire med en «Gold Edition»-utgave av sin Ryzen 7 2700X-prosessor og grafikkortet Radeon VII

  Foto: AMD

 Vi spekulerte i forrige uke om dette var utgaver som kunne by på noe ekstra rent ytelsesmessig, men det viser seg nå at vi kun snakker om kosmetiske forandringer fra standardutgavene.

Skulle du likevel ønske deg en av disse spesialutgavene, så er det altså slik at grafikkortet har fått rød kledning, mens prosessoren har fått årstallet 50 og AMD-sjefens signatur på seg.

Litt lite, litt sent

Ellers følger det også med litt ekstra småsnacks dersom du sikrer deg et av disse gullproduktene før den 8. juni: to spill, et klistremerke og en T-skjorte.

  Foto: AMD

Dette er jo helt greit, med tanke på at den veiledende utsalgsprisen ser ut til å være den samme som for standardutgavene av prosessoren og grafikkortet.

Men vi regner jo egentlig med at de som ikke har en Ryzen 7 2700X allerede, heller ønsker å vente på neste generasjon AMD-prosessorer – disse ryktes å komme på markedet i løpet av sommeren.

AMD Radeon VII er på sin side nyere, og skulle du ha lurt veldig på å kjøpe en slik, kan kanskje gullutgaven friste dersom du skulle finne den noe sted.

Sjekk vår test av AMD Radeon VII >>>

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen