Her er Roccats nye spillmus

Her er Roccats nye spillmus

Selskapet bak «Kone» kommer med en mellomstor oppfølger.

Roccat, selskapet bak blant annet musen «Kone», tastaturet «Arvo» og kontrollsystemet «Power-Grid», har via en temmelig pompøs pressemelding annonsert en ny mus for spillere.

Navnet på den nye rakkeren er Roccat Savu, og den skal være en mellomstor tass i hånden. Den skal være hakket mindre enn Kone, og noe større enn Kova. En sistnevtes ulemper var nettopp det at den var laget for veldig små hender, noe Roccat nå vil rette opp i.

Lasersensor med høy oppløsning

I hjertet av den nye spillmusen sitter den en lasersensor med en oppløsning på 4000 DPI. Den kommer med totalt 7 knapper, plassert jevnt utover både sidekantene og toppartiet.

Belysning er på plass, musens haleparti kan skifte mellom alle regnbuens farger. Overflaten du skal gripe rundt skal være av myk plast, laget for å hindre svetting.

Videre tar Savu i bruk Roccats tradisjonelle programvare som lar deg styre alle funksjonene musen kan by på. Makroer, snarveier, hastighet og mye mer kan reguleres og tilpasses ditt behov.

Roccat har også lagt til et program de kaller «R.A.D». Ved å utføre forskjellige prestasjoner, som å klikke eller skrolle som en gal, eventuelt bare sveive musen ekstremt mye over matta, kan du utsmykke deg med flotte tittler som «Sultan of Scroll» eller «Mover & Shaker».

Alt dette kan bli ditt for rundt 550 kroner. Savu skal være tilgjengelig i norske nettbutikker allerede neste uke.

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen