Her er noen av funksjonene i CyanogenMod-mobilen
Teknofil

Her er noen av funksjonene i CyanogenMod-mobilen

Ny video viser flere funksjoner som ikke finnes i den "rene" versjonen av Android.

For litt siden skrev vi om det at det skal komme en egen CyanogenMod-versjon av den nye smartmobilen Oppo N1. Nå har det kommet en video som avslører mer rundt funksjonene som følger med denne versjonen. Videoen kan du se nederst i saken.

Som kjent vil Oppo N1 få et kamera på 13 megapiksler, 2 GB RAM, et Snapdragon 600-brikkesett, 5,9 tommers skjerm i Full HD og et batteri på 3610 mAh. En relativt kraftig mobil, altså. Opprinnelig har telefonen Oppos egen "Color"-skin, men med CyanogenMod på innsiden kommer flere nye funksjoner til.

Blant funksjonene finner vi avanserte kamerainnstillinger, en "Privacy Guard" som lar deg bestemme hvilken informasjon om deg andre skal kunne se, bedre snarveifunksjoner og muligheten til å faktisk bestemme hvor fort prosessoren skal arbeide.

Ingen gammel telefon i utgangspunktet

Oppo N1 er forøvrig rykende fersk selv, og bringer med seg noen svært interessante nyvinninger. Dette inkluderer et dreibart kamera, som dermed kan brukes som både front- og hovedkamera, og et "O-touch"-panel på baksiden som lar deg ta bilder, skrolle og surfe på internettet uten å være nær skjermen. Dette finnes selvfølgelig i CyanogenMod-versjonen også.

Her er en annen asiatisk telefon med spesielle egenskaper:
Pantech sparer ikke på kruttet her »

(Kilde: Phonearena, Oppo)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen