Her er musen for deg som stadig er på farten
(Bilde: Logitech)

Her er musen for deg som stadig er på farten

Logitechs nye kompaktmodell kan brukes overalt.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Den sveitsiske utstyrsprodusenten Logitech byttet akkurat navn for en del av sine produkter. Men nå kommer selskapet med enda et produkt som bærer det gamle Logitech-navnet. Denne gangen har de snekret sammen en ny mus som de håper særlig vil appellere til én spesifikk gruppe – nemlig folk i farta.

Den nye musen har fått det talende navnet «MX Anywhere 2» og er lillebroren til modellen MX Master, som vi for øvrig ga meget gode skussmål i mai i år.

Kompakt og anvendelig

Akkurat som med storebroren skal MX Anywhere 2 by på god ergonomi for langvarig bruk. I tillegg kommer den med den samme lasersensoren som gjør at du kan bruke musen på de aller fleste typer overflater, inkludert glass, som jo er en nyttig egenskap dersom du skal drasse den med deg.

Logitech MX Anywhere 2.
Logitech MX Anywhere 2. Foto: Logitech

MX Anywhere 2 er samtidig vesentlig mindre, noe som skal gjøre den mer mobil. Musen har ytre dimensjoner på 100,3 mm x 61,6 mm x 34,4 mm, mot storebrorens 126 mm x 85,7 mm x 48,4 mm. Vekten ligger på 106 gram, cirka 40 gram mindre enn storebroren.

Ellers kommer MX Anywhere 2 med såkalt «hyper fast»-skrolling, som innebærer at skrollehjulet automatisk skifter fra trinnvis til trinnløs modus om du skroller raskt nedover en side. Oppløsningen er på 1600 DPI.

Både USB og Bluetooth

Musen kobles til en Windows-maskin eller en Mac ved å bruke enten Bluetooth-tilkobling eller en medfølgende USB-dongle. Du kan koble den til tre enheter samtidig, og veksle mellom disse med en knapp på musen. Det oppladbare batteriet gir ifølge Logitech opptil to måneders batteritid fulladet.

I tillegg skal ett minutts USB-lading kunne gi to timers bruk. Logitech MX Anywhere 2 er ventet å bli tilgjengelig i norske butikker i august, og prisen vil ligge på 799 kroner. Mer informasjon finner du på produktsiden.

Logitech lager også beskyttelsesutstyr: «Blok» bekytter iPad-en din mot fallskader »

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen