Her er Mionix' nye spillmus

Stiller med solide spesifikasjoner.

Mionix har nå lansert en ny spillmus på markedet. Dette er en av mange svenske musprodusenter som satser hardt på spillmarkedet, men det har egentlig vært stille fra dem ganske lenge nå. Nå har glimter de til med Naos 8200.

DPI i bøtter og spann

Navnet på musen og DPI-nivået henger nøye sammen, lasersensoren som er brukt er nemlig oppgitt til å ha en oppløsning på 8200 DPI, hvilket er blitt den nye referansen i klassen.

Laseren er paret med en 32-bits ARM-prosessor som rusler avgårde på 72 MHz. Musen har også 128 kb minne, slik at du kan lagre makroene dine direkte i musen.

Musen har syv programmerbare knapper, og mulighet for å sette tre ulike DPI-nivåer, som man bytter mellom med et tastetrykk.

Hele regnbuen til dine fingerspisser

Er du vill og gal kan du også sette i stand ditt eget lysshow med Naos 8200. Belysningen på musen kan velges mellom 16,8 millioner ulike fargenyanser, og du kan selv velge om de skal pulsere eller lyse konstant.

Prisen er veiledende satt til 899 svenske kroner, eller drøye 750 norske kroner. Meld deg gjerne på for et gratis varsel om når musen blir tilgjengelig her til lands.

(Kilde: pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen