LG Optimus L3 (til venstre) er en av nykommerne i mobilbutikkene i mars. (Foto: LG)
Teknofil
LG Optimus L3 (til venstre) er en av nykommerne i mobilbutikkene i mars. (Foto: LG)

Her er mars-mobilene

Sony med ny toppmodell, mens LG og Samsung er butikk-klare med rimelige modeller.

Samsung, Sony og LG kommer alle med nye modeller i mars, mens HTC ikke har noen nye produkter ute i butikkene før den 2. april. Da kommer imidlertid de nye HTC One X-, S- og V-modellene som ble lansert på Mobile World Congress. Vi ser spesielt frem til toppmodellen HTC One X, som har firekjerners Tegra 3-brikke, Android 4.0 og 4,7-tommers skjerm med oppløsning på 1280x720 punkter.

Nokia har ingen nye produkter i mars.

Sony Xperia S

Sony Xperia S.
Sony Xperia S.

Sony har kun én ny modell i butikkene i mars. Sony Xperia S er imidlertid et produkt vi har ventet lenge på. Vi fikk såvidt prøvekjøre mobilen på CES-messen i Las Vegas i januar, og lot oss imponere over både hastigheten på selve telefonen og på kameraet. I motsetning til mange andre mobiltelefoner er kameraet på 12 megapiksler klart til bruk og bildet tatt kort tid etter at du har trykket utløserknappen.

Xperia S er utstyrt med en tokjerneprosessor på 1,5 GHz, og kommer med en 4,3-tommers skjerm med oppløsning på hele 1280x720 punkter – det vil si "720p HD-oppløsning.

LG Optimus L3

LG Optimus L3.
LG Optimus L3.

LG lanserte flere nye mobiltelefoner på årets Mobile World Congress i Barcelona, blant annet den nye Optimus L-serien. Serien består av tre nye smarttelefoner hvor det er lagt spesielt vekt på design; Optimus L3, L5 og L7.

Den eneste LG-telefonen som kommer i butikkene i Mars, er billigmobilen LG Optimus L3. Dette er den minste telefonen i L-serien, med en skjerm på 3,2 tommer.

Samsung Galaxy S Advance

Samsung Galaxy S Advance.
Samsung Galaxy S Advance.

Dette skal være den hittil billigste Samsung-mobilen med tokjerneprosessor. Telefonen er utstyrt med en 4-tommers Super AMOLED-skjerm med oppløsning på 480 x 800 punkter, og kommer i utgaver med enten 8 eller 16 GB lagringsplass.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen