Her er Logitechs nye spillutstyr
(Bilde: Logitech)

Her er Logitechs nye spillutstyr

Lanserer en rekke nye produkter for spillere.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Logitech har allerede mange produkter på markedet for folk som bruker mye tid på spill. Nå vil produsenten for alvor omfavne spillnerdene, og slipper like greit en hel serie nye produkter for nettopp denne kundegruppen. De nye produktene går inn i «G-serien».

Fuktavstøtende

Serien består av fire nye musmodeller, to tastaturer og to hodesett. De fire musmodellene, G100s, G400s, G500s, og G700s kommer alle med et såkalt «hydrofobisk» belegg. Dette betyr at overflaten er fuktavstøtende, slik at hånden ikke klebrer seg til musen på grunn av håndsvette ved langvarig spilling.

G700s.
G700s.Foto: Logitech

Alle modellene har også lavfriksjons underlag, som skal gjøre at musen glir raskt og jevnt over musematten. De to rimeligste modellene, G100s og G400s, kommer med en ny sensorteknologi som visstnok optimaliserer kontrollen over markøren. Hensikten skal være å gjøre siktingen bedre, for eksempel i førstepersons skytespill.

Toppmodellen, G700s, er en trådløs spillmus som arver på G700. I pressemeldingen sier Logitech at den har åtte ganger høyere responstid enn en standard USB-mus, noe som må bety at responstiden er på 1 ms siden standardinnstillingen til vanlige USB-mus gjerne er på 125 hz.

Om du har en lei tendens til å begi deg ut på lange spilløkter, kan musen også lades mens du spiller via en mini-USB-inngang. Modellene kommer for øvrig også med programmerbare knapper.

Tastaturer med LCD-skjerm

De to nye tastaturene heter G19s og G510s. De to modellene kommer med en innebygd LCD-skjerm som fortløpende viser relevant informasjon fra spillet mens du spiller, slik som statistikk og lignende. Begge tasturene har også fuktavstøtende belegg på den nedre delen, hvor man hviler håndleddet.

G510s.
G510s.Foto: Logitech

Om du skulle ha behov for ekstra USB-porter på PC-en, kommer G19s med to USB 2.0-innganger. Dermed kan du for eksempel overføre data til og fra andre enheter mens du spiller. G19s har også 12 programmerbare knapper som kan brukes i tre ulike moduser, noe som betyr at du kan programmere inn totalt 36 funksjoner. G510s har til sammenligning 18 programmerbare knapper og tre moduser.

Justerbar støyisolering

Den nye G-serien inkluderer også de to hodesettene G230 og G430. På begge modellene er øreputene avtagbare og vaskbare, for å sikre et minstemål av hygiene ved timelange spilløkter. Paret har også støykansellerende mikrofoner, som dessuten kan justeres til å fange opp eksterne lyder, for eksempel brukerens stemme.

G430.
G430.Foto: Logitech

Som den dyreste av de to kan G430-modellen skilte med Dolby Headphone 7.1-surroundlyd. G230 har vanlig stereolyd levert av et vanlig element på 40 mm.

Logitechs G-serie skal bli tilgjengelig i Europa i begynnelsen av mai i år. Norske priser er ikke kjent. De veiledende amerikanske utsalgsprisene kan du sjekke ut hos Logitech, hvor du også finner mer informasjon om produktene.

Foretrekker du surroundlyd når du spiller?
Dette nye spillhodesettet har ekte surroundlyd

(Kilder: Logitech, Cnet)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen