(Bilde: Logitech)

Her er Logitechs nye og trådløse høyttalere

Satser på kunstferdig design.

Utstyrsprodusenten Logitech har som kjent mange høyttalere på markedet, men nå slipper selskapet en modell som muligens skiller seg litt ut fra røkla.

De nye høyttalerne heter Z600 og er et par relativt stilrene, sylinderformede saker. Ifølge Logitech er høyttalerne også de første multimediehøyttalerne selskapet slipper med innebygd Bluetooth 2.0-støtte.

Tre enheter samtidig

Høyttalerne skal visstnok kunne kobles opp mot tre ulike enheter samtidig, og lar deg veksle mellom disse ved å trykke pause på én enhet og play på en annen.

Foto: Logitech

I tillegg til dette har estetikk stått høyt på agendaen til Logitech denne gangen. I pressemeldingen skriver selskapet at de er designet for å ligne på et kunstverk som skal «smelte sammen» med ethvert moderne interiør.

Designmessig er høyttalerne også ment å passe ekstra godt sammen med tynne laptoper som Ultrabooker og diverse Mac-modeller. Hvorvidt de lykkes med dette kan du jo bedømme selv utfra bildene.

Usynlig berøringspanel

Et annet fiffig designgrep på Z600-modellene er at volumet stilles inn via et berøringssensitivt og «usynlig» panel på toppen, ved å simpelthen stryke fingeren langs kanten på høyttaleren. Alt annet er plassert på baksiden for å gi et rent ytre.

Ellers har høyttalerne tre drivere hver, men Logitech har ikke oppgitt dimensjonene på disse, ei heller øvrig teknisk informasjon. Modellene skal bli tilgjengelige i Europa i august til en veiledende pris på 150 dollar, altså cirka 900 kroner. Norsk pris og tilgjengelighet er ikke kjent.

Corsair er en annen stor utstyrsprodusent som nylig slapp ny spillmus:
Raptor M40 er en seriøs spillmus med velkjent oppskrift »

(Kilder: Logitech, via Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen