(Bilde: LG)

Her er LGs nye topp-nettbrett

G Pad 8.3 skilter med Full HD.

LG er i vinden for tiden, og i forkant av IFA-messen i Berlin har det sørkoreanske selskapet kunngjort nettbrettet G Pad 8.3. Denne 8-tommeren er visstnok «neste steg» fra smarttelefonen G2 som ble avdekket i august, og skal dermed levere samme kvalitetsfølelse.

G Pad 8.3 har i alle tilfeller en oppløsning på 1920 x 1080p, og LG hevder at dette er verdens første 8-tommersbrett med denne oppløsningen og WUXGA-teknologi (Widescreen Ultra Extended Graphics Array).

På innsiden finner vi en firekjernet Snapdragon 600-prosessor på 1,7 GHz, 2 GB RAM, 16 GB internminne og et stort batteri på 4600 mAh. Til tross for de store spesifikasjonene, er nettbrettet temmelig slankt: Det er bare 8,33 mm tykt og veier 338 gram.

Smarte funksjoner

Operativsystemet er Android Jelly Bean 4.2.2, mens blant funksjonene finner vi QPair og QSlide. Disse lar deg henholdsvis motta meldinger og telefonsamtaler fra Jelly Bean-telefoner, og kjøre tre apper samtidig på samme skjerm.

G Pad 8,3 blir tilgjengelig verden rundt i løpet av fjerde kvartal 2013, med valget mellom svart eller hvitt. Prislappen er foreløpig ukjent.

Få varsel når LG G Pad 8.3 får pris i Prisguide.

Sjekk også ut smarttelefonen G2:
LGs nye toppmodell frister med rå ytelse »

(Kilder: LG og Engadget)

(Bilde: LG)
(Bilde: LG)
(Bilde: LG)
(Bilde: LG)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen