Her er Lenovos nye laptop-serie
(Bilde: Lenovo)

Her er Lenovos nye laptop-serie

Den populære T-serien får ny drakt.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Den kinesiske PC-produsenten Lenovo melder at den populære ThinkPad T-serien av bærbare PC-er får en overhaling, i form av en helt ny serie med maskiner.

Den nye serien har fått navnet T431s og er en forbedring av den eksisterende T430s-serien. Lenovo har hovedsakelig fokusert på designmessige justeringer for å holde tritt med dagens utvikling.

Slankere og lettere

I praksis innebærer dette blant annet at T431s-modellene har gått på diett og nå kun måler 20,6 mm på det tykkeste punktet. Til sammenligning har dagens T430s-serie en tykkelse på opptil 26 mm. Vekten er videre redusert fra 1,79 kilogram til 1,63 kilogram.

Lenovo har ellers utstyrt modellene med en ny fem-punkts berøringsflate i glass, som dessuten er blitt noe større enn tidligere. Knappene rundt berøringsflaten er i tillegg fjernet i et forsøk på å gi fronten et «renere» preg.

Et annet designmessig grep har vært å gi modellene en tynnere ramme rundt skjermen. Ellers viderefører Lenovo karbonfiber-dekselet fra den gamle serien, men har gitt det en ny, lysere grafittfarge.

Lenovo har også valgt mer fleksible hengsler som gjør det mulig å vippe skjermen 180 grader rundt, om du av ulike grunner skulle ha behov for det.

Noen innmat-justeringer

Når det gjelder maskinvaren, kommer T431s stort sett med de samme alternativene som T430s-serien, med noen unntak. De gamle modellene kunne leveres med opptil 16 GB minne, mens de nye kun har plass til maksimalt 12 GB.

Muligheten til å velge den rimeligere Intel Core i3-prosessoren har også falt bort, så T431s kommer altså kun med i5 eller i7-prosessor. Som før kan man få en SSD på opptil 256 GB, men den nye serien kan i tillegg fås med en harddisk på hele 1 TB.

Ifølge Lenovo skal batteritiden også være forbedret. T431s skal være i stand til å gi deg ni timers bruk med fulladet batteri, en forbedring på tre timer fra den gamle serien.

T431s skal lanseres i USA neste måned med en startpris på 949 dollar. Norsk pris og tilgjengelighet er ennå ikke klart. Se for øvrig flere bilder av serien under.

Lenovo driver også med andre ting:
Dette er Lenovos digre familienettbrett

(Kilder: Lenovo, PC World, Notebook Review)

(Bilde: Lenovo)
(Bilde: Lenovo)
(Bilde: Lenovo)
(Bilde: Lenovo)
(Bilde: Lenovo)
(Bilde: Lenovo)
(Bilde: Lenovo)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen