Her er kveldens to TV-høydepunkter
Teknofil
(Bilde: HBO)

Her er kveldens to TV-høydepunkter

Du har mer å glede deg til enn sesongpremiere på Game of Thrones.

Den populære TV-serien «Game of Thrones» går i gang med sesong nummer fire i kveld. I Norge kan du enten se serien som abonnent hos streamingtjenesten HBO Nordic eller på TV-kanalen C More Series kl. 21.00.

I tillegg får vi svar på om Mike Judges nye komiserie om teknologioppstartsbedriftenes vugge, kalt «Silicon Valley», er verdt å bruke tid på i ukene som kommer. Foreløpig har 182 IMDb-brukere samlet sett gitt den karakteren 8,7/10. Det er kanskje en kunstig høy score med tanke på hvor få som har vurdert første episode, men det er lov å håpe.

Tesla-sjef Elon Musk var imidlertid ikke særlig imponert over den første episoden av Judges komiserie. Han mener nemlig at serieskaperen ikke har klart å kapre essensen av det helt spesielle oppstartsmiljøet utenfor San Francisco.

– De fleste «startups» er såpeoperaer, men ikke den typen såpeopera, sa Musk ifølge The Verge, som samtidig lovte å vise Mike Judge hva Silicon Valley egentlig handlet om, hvis han ville.

«Silicon Valley» ser du også hos HBO Nordic fra og med i dag. Har du TV-kanalen C More Series, kan du se den der kl. 20.30 – rett før «Game of Thrones».

Se de nye trailerne HBO:
Dette har du i vente fra Game of Thrones og Silicon Valley »

(Kilder: Pressemelding C More, HBO Nordic)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen