Slik er Jawbones nye toppmodell
Teknofil
(Bilde: YouTube)

Slik er Jawbones nye toppmodell

Denne skal holde deg i form og forbedre søvnkvaliteten din.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Jawbone er en produsent av smart-dingser, headsett og høyttalere. Nå har selskapet lansert to nye produkter i sin trenings- og helsekategori, kalt UP3 og UP Move.

Smartarmbåndet Jawbone UP3 er en videreføring av produsentens to foregående treningsarmbånd, med blant annet flere sensorer og bedre design enn tidligere. Jawbone UP Move er på den annen side en rimelig aktivitetsmåler som du enten kan klipse på tøyet eller feste i et klokkelignende gummiarmbånd.

(Se flere bilder i bildegalleriet nederst)

Jawbone UP3 - proppfull av sensorer

Den nye toppmodellen UP3 ser først og fremst mer eksklusiv ut enn forgjengerne Jawbone UP og Jawbone UP24. Ikke minst kan denne strammes på samme måte som en klokkereim, noe som trolig gjør at den sitter litt bedre også.

Likevel er det alle sensorene som muligens gjør UP3 til et vesentlig nyttigere smartarmbånd. Her får du et aksellerometer av nyere type («tri-axis»), bioimpedanssensorer (pulsmåler med elektriske impulser) og temperaturmålere både for huden og omgivelsene. Smartarmbåndet kan også måle hvilepulsen din.

Ellers skal UP3 by på mer detaljert informasjon om hvor godt eller dårlig du sover om natten. Det vil for eksempel si hvor mye REM-, lett- og dyp søvn du får, med tilpassede råd om hvordan du kan sove bedre.

Jawbone UP3.
Jawbone UP3.Foto: Jawbone

Jawbone UP3 logger automatisk alle treningsøkter, samt hvor mange skritt du tar i løpet av dagen. Via appen Smart Coach får du også treningsveiledning og hjelper deg med målsetting for treningen. Dingsen skal ha en batteritid på inntil sju dager, og er vanntett ned til ti meters dyp.

Veiledende pris på Jawbone UP3 i Norge blir 1 479 kroner, og den kommer i salg over nyttår.

Jawbone UP Move - for nybegynnere

Jawbone UP Move.
Jawbone UP Move.Foto: Jawbone

Smart-dingsen UP Move er veldig annerledes. Dette er et rimelig alternativ, myntet på deg som foreløpig ikke har sett behovet for slike hjelpemidler til treningen.

Den blir levert med et feste som du kan klipse på skjorta eller buksa, men med et tilleggsutstyr kan du gjøre om UP Move til et smartarmbånd.

UP Move fremstår egentlig som en ganske vanlig skritteller, men den har sensorer for søvnregistrering og støtte for appen Smart Coach i tillegg. Denne dingsen drives av et batteri du må skifte ut omtrent hvert halvår.

Jawbone UP Move vil koste 449 kroner i Norge, og kommer i salg i begynnelsen av 2015.

Brukerne går raskt lei, viser ny studie
Ha-på-dingser samler støv »

(Kilde: pressemelding)

 

 

(Bilde: Jawbone)
(Bilde: Jawbone)
(Bilde: Jawbone)
(Bilde: Jawbone)
(Bilde: Jawbone)
(Bilde: Jawbone)
(Bilde: Jawbone)
(Bilde: Jawbone)
(Bilde: Jawbone)
(Bilde: Jawbone)
(Bilde: Jawbone)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen