- Her er iPhone-detaljene

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Alternativ tekst mangler
Ett av de siste iPhone-bildene.

Analytikeren Shawn Wu hos American Technology Research anbefalte i går investorer å satse agressivt på Apple-aksjer. Bakgrunnen er at analytikeren mener en mobiltelefon fra selskapet er nært forestående.

- Vår gransking indikerer at en Apple-designet smarttelefon har gått fra konseptstadiet til prototype, og i det siste nesten er klar til produksjon, sier Wu.

- Problemer løst
Wu forteller også at analyseselskapet tror telefonen har vært under utvikling i ett år allerede, og at Apple nå har løst problemer med design, forstyrrelser, batterilevetid og andre tekniske utfordringer.

American Technology Research har for øvrig kommet frem til at iPhone kommer til å ha klassisk utforming. - Designen kommer til å bli et iPod Nano-aktig candy bar-formet utseende (telefon i klassisk utforming, red. anm.) og vil komme i tre forskjellige farger, sier Wu. Selv om han ikke er sikker, tipper han svart, hvit og platinum, ettersom dette er fargene dagens Apple-produkter kommer i.

Alternativ tekst mangler
Apple med nye produkter?

Usikker analyse?
Om analysene stemmer er imidlertid høyst usikkert. Analyseselskapet har kommet frem til iPhone-profetien ved å studere hvem som leverer hva til Apple. Disse bitene kan settes sammen til antakelsen om en iPhone. Metoden kan gi en indikasjon på hva Apple driver med.

En ting som i alle fall er helt sikkert er at Apple holder et av sine show i San Francisco 12. september. Og det er under disse arrangementene Apple pleier å slippe nye produkter.

Om en iPhone står på menyen gjenstår å se.

(Kilde: Engadget.com, AppleInsider.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen