(Bilde: iapps.im)

Her er iPhone 5C pakket og klar

Enda flere bilder av Apples kommende budsjettelefon.

10. september kan ikke komme fort nok for Apple. I sommer har det lekket så mye informasjon og bilder om den nye toppmodellen iPhone 5S og budsjettmodellen iPhone 5C at den amerikanske IT-giganten knapt har noen nyheter å annonsere på pressekonferansen om én uke.

Det forutsetter imidlertid at alle lekkasjene i sommer har vært ekte, men omfanget og den konsekvente designen tyder på at dette faktisk er tilfellet. Vi får vite dette om én uke, og inntil da kan vi studere enda flere lekkede bilder av «billigtelefonen» iPhone 5C.

Matchende farger

På de nye bildene ser vi iPhone 5C pakket og klar for butikkhyllene. Produktene ser ut til å komme levert med klistremerker på fronten av plastomslaget, for å vise hvordan telefonene ser ut når de er slått på. Ifølge bildene vil bakgrunnen på operativsystemet i utgangspunktet være justert til fargen på dekselet.

iPhone 5C er som nevnt budsjettvarianten av iPhone, og kommer med en avrundet design og plastdeksel i ulike farger. Den tar følge med iPhone 5S, som er ventet å bli årets flaggskip fra Apple. Denne telefonen vil få bedre innmat, fingeravtrykkleser og et par nye fargevalg.

Både iPhone 5S og iPhone 5C er ventet å bli avduket offisielt på Apples pressekonferanse den 10. september, og ifølge rapportene skal telefonene være ute i butikkhyllene allerede 20. september.

Få varsel når iPhone 5S er inne i Prisguide.

Få varsel når iPhone 5C er inne i Prisguide.

Se mobilen i praksis:
Ny video viser iPhone 5C i aksjon »

(Kilder: 9to5Mac via Pocket-lint)

(Bilde: weibo.com)
(Bilde: weibo.com)
(Bilde: iapps.im)
(Bilde: iapps.im)
(Bilde: iapps.im)
(Bilde: iapps.im)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen