Slik skal mellomklassetelefonen HTC Desire 510 se ut. (Bilde: HTC)

Her er HTCs billige 4G-mobil

Desire 510 skal være med å få selskapet på rett kjøl igjen.

HTC har lenge slitt i motvind, men for en liten stund siden så selskapet en aldri så liten opptur med gode grafer og penger i kassen. Det var i stor grad takket det nye flaggskipet fra produsenten, HTC One (M8). Nå har selskapet imidlerid et nytt produkt som skal øke salget på trappene. Møt HTC Desire 510.

Ikke  dårlig

HTC One (M8) har vært en suksess for taiwanerne.
HTC One (M8) har vært en suksess for taiwanerne.Foto: HTC

Det er Thenextweb som melder om den nye telefonen. HTC Desire 510 ligner svært, svært mye på storebror HTC One (M8) rent fysisk, men under panseret skjuler det seg noe litt mindre imponerende enn det som sitter i toppmodellen.

I Desire 510 får du ikke den nyeste prosessoren, det beste kameraet eller den klareste skjermen, men spesifikasjonene er ganske høvelige.

Her får du nemlig en Snapdragon 410-prosessor klokket til 1,2 GHz, et hovedkamera på 5 megapiksler (frontkameraet med VGA) og en 4,7-tommers skjerm pyntet med 480 x 854 piksler. Samtidig får du også Android 4.4 KitKat fra starten av, støtte for minnekort og et 8 gigabyte internlagring, Selve minnet, RAM-en, er på 1 gigabyte, mens batteriet er på 2100 mAh.

4G til en billig penge

Det kanskje aller mest interessante med Desire 510 er imidlertid at dette er en billigtelefon med støtte for 4G-nettet. Ifølge HTC selv skal det være den «billigste 4G-mobilen på markedet» så fort den slippes, mens vi vanligvis finner 4G-telefoner i enten mellom- eller toppklassen.

Salget starter uansett ikke før om en liten stund, men det kan hende at telefonen faktisk blir å se også her i Norge. Ifølge HTC skal den nemlig selges i utvalgte europeiske, asiatiske og amerikanske markeder, noe vi strengt tatt ikke trenger å bry oss så veldig mye om.

Synes du HTC One (M8) blir for liten og puslete?
Ro nervene: det er en større og kraftigere modell på vei! »

(Kilde: Thenextweb)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen