Her er framtidens laser-mus
Teknofil

Her er framtidens laser-mus

Og i dag kom den til Norge.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

For to uker siden skrev vi en sak om Qpads kommende lasermus, som kunne by på både et lekkert design og oppgraderte spesifikasjoner. Da vi skrev artikkelen visste vi ingenting om når det håndholdte beistet skulle komme til Norge, eller hvor mye det ville koste.

Det vet vi nå.

Heftigere innmat

QPAD 5K LE bygger på samme lest som Qpad 5K. Denne runden har den imidlertid fått en ny farge på LED-lysene sine, antageligvis for å matche deres nyeste gaming-tastatur, Qpad MK-85.

Les vår test av Qpad MK85 og MK-50

Musen er utstyrt med Avago 9800 lasersensor, som ifølge Qpad selv er neste generasjon lasersensor, og kan skryte av en DPI på hele 8200. Forgjengeren, Qpad 5K, hadde en DPI på "bare" 5000. Musen håndterer akselerasjon opp til 30G og en hastighet på 150 tommer per sekund. Qpad skrev i pressemeldingen sin at de vil nå ut til både FPS-spillere som krever det ypperste av sensitivitet, og til spillere som kan sette pris på de fem programmerbare knappene.

Tilgjengelig nå

Musen ble tilgjengelig i norske nettbutikker i dag, til en pris på mellom 600- og 700 kroner. For best mulig pris kan du sjekke ut Prisguide.no, slik at du ikke betaler mer enn du trenger.

Les også: Vi tester Qpad 5K

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen