Her er et linjelekkert Steam Machine-kabinett

Her er et linjelekkert Steam Machine-kabinett

BitFenix frister med det kommende kabinettet Pandora.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Hardware.no/Taipei: BitFenix kom som en frisk pust over et ellers noe kjedelig kabinettmarked for noen år siden, og siden den gang har de blant annet sluppet storselgeren Prodigy Mini-ITX. Dette har vært det mest populære kabinettet til nå, og BitFenix håper at det nye kabinettet Pandora skal greie det samme.

– Vi gjorde det egentlig litt annerledes med Pandora. Alle de andre produsentene forsøkte seg med minst mulig kabinetter, så da ville vi gjøre noe annet. Resultatet ble Pandora, som er et litt større kabinett kan Sascha Krohn fra BitFenix fortelle oss.

Pandora er etter gresk mytologi den første kvinnen på jorden, og ble visstnok skapt som en forgiftet gave til menneskene. Skal vi tro mytologien rett er det også Pandora vi skal skylde på for å ha sluppet løs pest, sorg, fattigdom, kriminalitet og all verdens ulumskheter.

– Pandoras krukke, som ofte omtales som eske, innehold fantastiske krefter, som menneskene dessverre ikke greide å kontrollere. Så det er mange varianter av historien. Vi valgte navnet for å symbolisere kampen for mer visdom og kraft, og hvordan man skal håndtere denne kraften, forklarer  Krohn.

Mini-ITX på innsiden

Selv om kabinettet ser ganske stort ut er det bare plass til hovedkort som følger mini-ITX-standarden. Det er ikke plass til noen optiske drev i det hele tatt, men det har plass til to vanlige harddisker og to SSD-er.

Selv om det er et lite hovedkort som skal til, er det plass til både lange skjermkort og en strømforsyning som følger full ATX-standard.

Det som gjør at kabinettet virkelig skiller seg ut er de to sideplatene i aluminium. Disse er svakt bøyd, slik at kabinettet fremstår som skikkelig linjelekkert. Sidedørene er ikke festet med vanlige skruer, men snarere en slags trykknapper, som kan minne om løsningen Lian Li har brukt i en årrekke.

Disse sideplatene er bøyd inn mot fronten, men de møtes aldri. Midt på kabinettets frontplate er det et eget LED-panel, som kan brukes til å vise valgfri grafikk. Du kan selv laste opp småbilder og annet som skal vises på panelet.

Akkurat der sideplatene begynner å svinge er det en glippe mot selve kabinettet, og via denne spalten trekkes det frisk luft inn over maskinvaren som er på innsiden.

Pandora er ikke helt ferdigutviklet, og det kan komme endringer. Spesielt gjelder dette på partiet rundt påknappen og de ulike tilkoblingene helt foran på topplaten.

Synes du kabinettet virker spennende kan du sette opp et prisvarsel via Prisguide, så sender vi deg en e-post så snart kabinettet får priser eller kommer i butikken. Estimert lanseringstid er tredje kvartal i år.

Skal du ha et virkelig billig kabinett kan du titte på den nyeste serien fra Fractal Design »

Bitfenix Pandora

Bitfenix Pandora Core Window

Bitfenix Pandora Core

Bitfenix Pandora Window

Bitfenix Pandora

Bitfenix Pandora Core Window

Bitfenix Pandora Core

Bitfenix Pandora Window

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen