Movado Bold Motion.
Movado Bold Motion. (Bilde: Movado)

Denne smartklokken har et batteri som varer i én uke

Sveitsisk klokkeprodusent + HP = ?

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Det har etter hvert blitt en trend at smartklokkene begynner å ligne stadig mer på vanlige klokker. Nå har det dukket opp enda en slik modell fra en sveitsisk klokkeprodusent, og denne gangen er det ikke TAG Heuer, men derimot Movado som står for avdukingen.

Movado er, i likhet med TAG Heuer, en tradisjonsrik klokkeprodusent som har vært i klokkebransjen siden 1800-tallet, og nå har selskapet presentert en ny smartklokkemodell, kalt «Bold Motion».

Utviklet i samarbeid med HP

Også i dette tilfellet har selskapet slått seg sammen med aktører i IT-bransjen, nærmere bestemt PC-giganten HP, som klokken både er designet og utviklet i samarbeid med.

Akkurat som sin nevnte, sveitsiske konkurrent er Bold Motion en relativt eksklusiv sak og er også designet som en vanlig klokke, med klassisk, mekanisk urskive. Hos Movado er klokken lagt ut til forhåndsbestilling til en pris på 795 dollar, cirka 7000 kroner.

Movado Bold Motion.
Movado Bold Motion. Foto: Movado

Den er med andre ord en god del billigere enn Tag Heuer Connected, men også noe mindre luksuriøs. Av tekniske spesifikasjoner har klokken en diameter på 43,5 millimeter og er laget av rustfritt stål.

Både Android- og iOS-kompatibel

Findetaljene om hva som befinner seg på innsiden er ikke helt klare, men den har mye av den vanlige smartklokke-funksjonaliteten, som subtile vibrasjoner ved innkommende e-poster, tekstmeldinger, samtaler og oppdateringer på sosiale medier, samt diverse aktivitetesfunksjoner.

Ellers er klokken vanntett, og ikke minst kommer den med en applikasjon som er kompatibel både med Android og iOS. Det er også verdt å merke seg at batteritiden ligger på en hel uke, ifølge produsenten. 

Klokken har ennå blitt lansert, men du kan skrive deg opp på hjemmesiden om du ønsker lanseringsinformasjon etter hvert som den blir tilgjengelig. Mer informasjon finner du på produktsiden, og se også promoteringsvideoen under.

TAG Heuer lanserte også nylig sin smartklokke: Den koster rundt 13 000 kroner »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen