Her er en voksen kjøleløsning for deg som liker luft

Her er en voksen kjøleløsning for deg som liker luft

Har du et skjermkort med en dårlig kjøleløsning?

Innen mai skal Arctic være på banen med nok en kjøler. Accelero Xtreme III er navnet og er utviklet for bruk på ulike skjermkort.

Totalt skal Accelero Xtreme III kunne dra unna 300 watt med effekt fra grafikkprosessoren. Det holder for det meste som er der ute, selv med en viss grad av overklokking. For en komplett liste over hva som støttes av skjermkort kan du gjerne titte på Arctics egen liste.

Rent spesifikasjonsmessig noterer vi oss tre vifter med en diameter på 92 millimeter. Disse er PWM-styrt og spinner fra 900 til 2000 omdreininger i minuttet. Kjøleren består ellers av en rekke kjølefinner som er penetrert av totalt fem varmerør, hvert rør med en diameter på seks millimeter.

I et eget eksempel hevder Arctic at kjøleren skal holde et GeForce GTX 680-kort nede på 47,6 °C, mens referansekjøleren i tilsvarende setting ligger på 69,9 °C. Det som er litt artig er at kjøleren, ifølge Arctic selv, ikke passer på Nvidias referansedesign med strømkontaktene stablet oppå hverandre.

Kjøleren er meldt på markedet 21. mai i år, og veiledende pris er satt til 119,95 USD. Altså nesten 700 kroner før de norske avgiftene.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen