(Bilde: Sharp)

Her er en trykkfølsom 4K-skjerm

Dette er skjermen for deg med altfor mange penger.

Sharp er nå klare med skjermen PN-K322B, som både byr på 4K-oppløsning og en berøringsfølsom overflate.

En oppløsning på 4K innebærer 3840 × 2160 piksler, og disse er fordelt utover et 32-tommers panel. Selve panelet kjører med Sharps IGZO-teknologi, med LED-baklys på kantene. Dette gir en tykkelse på 36 millimeter.

Skjermen har en berøringsfølsom overflate av den ekstra nøyaktige sorten. Dette må den nesten ha, siden oppløsningen er såpass drøy.

Ser bort fra håndleddet

Det er støtte for å bruke opptil ti fingre samtidig, eller en ekstra tynn stylus-penn. En spesiell detalj er at skjermen ser bort fra berøring med håndleddene, hvilket innebærer at du kan hvile håndleddene på skjermen mens du skriver, uten at det blir registrert noen treff for de punktene der håndleddene berører skjermen.

Skjermen er ventet å komme på markedet i Japan mot slutten av juli. Når og eventuelt om skjermen kommer til Europa og Norge er enn så lenge ukjent.

Steindyr

Prisen for PN-K322B kommer til å være svært stiv, uten at den er fastsatt enda. Forgjengeren, PN-K321, koster nemlig så mye som 40 000 kroner, og den har ikke berøringsfølsom overflate. Legger vi til at månedsproduksjonen er på beskjeden 250 skjermer, så ligger det litt i kortene at vi her snakker om en frisk prislapp.

Til sammenligning koster 4K-monsteret fra Asus en god del mindre. Prisen på den skjermen er bekreftet å ligge på 30 000 kroner her til lands.

(Kilde: Sharp)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen