(Bilde: EA/ DICE)

Her er driveren du må ha for Battlefield 4

AMD og Nvidia har begge kommet med oppdateringer for storspillet.

I dag får alle utålmodige sjeler der ute endelig satt seg godt til rette med beta-versjonen av DICE's seneste håndverk – Battlefield 4-betaen. Den er nettopp sluppet for de med Premium-tilgang, er ventet å få en enorm interesse. Men for å nyte spillopplevelsen fullt ut er det viktig å ha rett og oppdatert driver, og nå har både AMD og Nvidia sluppet sine drivere ment for akkurat dette spillet.

I grevens tid

Først i går kveld ble Nvidia klare med sin driver som skal sikre kosen når portene til Origin går opp og Battlefield-fansen skal storme inn. Den nye versjon bærer navnet 331.40 og er anbefalt av Nvidia for alle som skal spille betaen av storspillet. Driveren skal optimal ytelse og stabilitet, støtte for flere skjermkort i SLI og i tillegg Surround-lyd.

Men også andre funksjoner har fått oppmerksomhet i den nye driveren. Blant annet støtte for OpenGL 4.4 og en justering av «ambient occlusion» – altså lyssetting av omgivelser.

AMD også klare

Det er naturligvis ikke bare Nvidia-fans som har lyst til å kaste seg på betaen, og konkurrenten AMD har også lansert en ny betadriver i forbindelse med lanseringen. Deres Catalyst Beta 13.10 er rykende fersk, og kan hentes ned fra selskapets hjemmesider.

Driveren gir bedre ytelse i Battlefield 4 for både skrivebord-, og bærbar-brukere. AMD har også laget en skreddersydd profil med anbefalte innstillinger for deg, som støtter både enkeltkort og kort i CrossfireX-oppsett.

AMD sin driver kan du laste ned her.
Nvidia sin driver kan du laste ned her.

Battlefield 4 bruker en helt ny grafikkmotor:
Så dyr PC må du ha for å kjøre det »

(Kilder: Nvidia, AMD)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen