Et par hansker er inkludert.
Et par hansker er inkludert. (Bilde: XDA Developers/YouTube)

Her er den brannsikre boksen som Samsung sender ut til Note 7-eiere

Samsung har laget spesielle returbokser for den farlige telefonen – med hansker.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Den brann- og eksplosjonsfarlige brettmobilen Galaxy Note 7 har gitt Samsung skikkelig hodeverk, men selskapet må i det minste sies å ta problemet på alvor. Nå viser det seg at selskapet har kommet opp med en spenstig løsning for hindre at telefonen skader omgivelsene under transport.

Som nettstedet XDA Developers melder har Samsung nemlig begynt å sende ut spesiallagde «retur-pakker» til folk som har kjøpt Note 7-telefonen på nettet, og som dermed må returnere telefonen via posten. 

Keramisk isolasjon

Pakkene består av flere pappesker, hvorav én av eskene kommer med keramisk, termisk isolasjon. Et par hansker følger også med, som ifølge Samsung er ment for dem som måtte være «sensitive» for den keramiske isolasjonen.

Det følger med opptil flere bokser i retur-pakken til Samsung.
Det følger med opptil flere bokser i retur-pakken til Samsung. Foto: XDA Developers/YouTube

Samsung har vedlagt en detaljert, illustrert instruksjon for hvordan man pakker ned Note 7-telefonen i eskene, sammen med et eget brev. XDA Developers la ut en video som viser hele retur-pakken som Samsung har sendt ut til Note 7-eiere. Videoen kan du se under.

Note 7-problemene har fått ganske dramatiske konsekvenser for Samsung. For litt siden kunne vi melde at Samsung hadde stanset produksjonen av telefonen etter at også erstatningsenheter tok fyr, og nylig kunngjorde selskapet at de stanser både salg og bytting over hele verden.

Samsung i Norden gikk i dag ut med en unnskyldning og en orientering til norske Note 7-kunder. Les mer om den her, og se hele meldingen her.

Det er ikke bare Samsung som har problemer med telefoner: 
Apple blir saksøkt på grunn av skjermproblemer med iPhone 6 »

(Via Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen