(Bilde: Monster)

Her er de nye spill-hodetelefonene til Monster

Og Norge er det første landet som får dem.

Monster, gutta bak Dr. Dre-hodesettene, går nå sammen med EA Sports og slipper et nytt hodesett. De heter MVP Carbon, og kommer i både hvit og sort utførelse.

Ifølge selskapet selv skal MVP Carbon være det ultimate hodesettet for spilling, og samtidig egne seg like godt til de som vil høre på musikk.

Surroundlyd

Det nye hodesettet stiller med 5.1 surround-lyd, men i motsetting til modeller som Tiamat 7.1, er det snakk om en digital emulering av lyden. MVP Carbon har nemlig bare ett høyttalerelement i hver klokke, men med litt digital drahjelp skal surround-følelsen være sikret.

De har kalt teknologien «Monster HDHS», som er utviklet sammen med selskapet AstoundSound. Elementet som lager lyden er 30 millimeter i diameter.

Hodesettet kommer med myke puter under hodebøylen og et skinn-imiterende stoff på putene som legges mot øret. Det støtter også de fleste plattformer, noe som innebærer både PC, PlayStation, Xbox 360 og Wii.

MVP Carbon vil vises frem for første gang under årets The Gathering, og har en anbefalt utsalgspris på hele 2198 kroner.

Skal du på The Gathering i år?
Her har du 10 jungeltips »

(Kilde: Pressemelding)

(Bilde: Monster)
(Bilde: Monster)
(Bilde: Monster)
(Bilde: Monster)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen