Her er de billigste ståhjulingene
(Bilde: Terje Bendiksby / NTB scanpix)

Her er de billigste ståhjulingene

Du kan slippe å blåse av alle feriepengene.

Etter at det for en uke siden ble lov å kjøre ståhjulinger i Norge har interessen tatt av for de merksnodige farkostene. Flere butikker fører nå to forskjellige Segway-modeller, både den «vanlige» Segway i2, og den tyngre og røffere Segway x2.

Segway er jo også det klart mest kjente merket for ståhjulinger, men de er likevel ikke helt alene på markedet – som jo kan være ganske greit, da prisene er temmelig stive. I skrivende stund ligger nemlig billigste Segway i2 på nesten 55 000 kroner.

Følg med i kategorien for ståhjulinger i Prisguide »

Rimelige alternativer finnes

SoloWheel krever at du har balansen i orden.
SoloWheel krever at du har balansen i orden.Foto: SoloWheel

Et annet alternativ som vil legge seg i en litt annen prisklasse er Inventist SoloWheel – en særegen sak med bare ett hjul, hvor du står med beina plantet på pedaler på hver side.

SoloWheel er ikke kommet i norske butikker ennå, men hvis du oppretter et prisvarsel kan vi sende deg en e-post så snart den finnes i prislistene. Veiledende skal den ligge på rundt 17 000 kroner inklusive moms.

Hvis du ikke har fullt så mye tiltro til balanseevnene dine, og helst vil ha en ståhjuling med to hjul, er Ninebot N1U et rimeligere Segway-alternativ. I skrivende stund koster denne nærmere 36 000 kroner, så selv om det er betydelig rimeligere enn Segway sine doninger må du altså fortsatt ut med en god seddelbunke.

Sammenliknet med Segway er Ninebot sin N1U betydelig lettere, og ladetiden er bare halvparten så lang. Rekkevidden er litt lengre enn offroad-versjonen av Segway, men bare halvparten av hva den ordinære Segway i2 kan skilte med.

Fortsatt litt for dyrt?

Nå er de første ståhjulingene på gatene:
Dette har du lov til – og slik fungerer de »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen