Her er Boxee TV

Lar deg lagre alt du ser på TV.

Du husker sikkert Boxee Box, den lille og sjarmerende mediespilleren som kom for et par år siden. Den så svært annerledes ut, men på en positiv måte. Legger du til at den var enkel i bruk og støttet det meste av filformater, så var det ikke rart at det ble en vinner.

Nå kommer Boxee TV, som er neste trinn på stigen for Boxee. Vi fikk en liten forsmak i form av Live TV i januar, men nå er det en komplett TV-boks som lanseres.

Dette er Boxee TV

Med Boxee TV forsøker Boxee å forene tradisjonell TV med DVR-funksjonalitet og apper. Den kan med andre ord fungere som en tradisjonell TV-mottaker, med to tunere.

DVR-funksjonaliteten er ekstra spennende. Der vanlige DVR-enheter, altså enheter for opptak, før eller siden går tom for lagringsplass så fortsetter Boxee TV. "hemmeligheten" er nemlig at Boxee TV sender opptakene dine rett opp i nettskyen. Dette gir deg i teorien ubegrenset med lagringsplass, og du velger selv hvor du vil se opptakene, være seg en datamaskin, et nettbrett eller på en TV. Boxee kaller hele konseptet for No Limits DVR.

Enn så lenge er No Limits DVR bare tilgjengelig i åtte amerikanske byer, og prisen de må betale der borte er på 14,99 amerikanske dollar per måned. For det beløpet kan du lagre akkurat så mye som du vil.

Boxee TV kommer også med apper for en rekke kjente strømmingstjenester som Netflix, HBO og YouTube.

Prisen for selve Boxee TV er på 99 amerikanske dollar.

Få varsel når Boxee TV er tilgjengelig i Norge

Fikk du lyst på Boxee TV? Da har vi litt dårlige nyheter til deg, for enn så lenge er den kun tilgjengelig i USA. Vil du har et varsel om når den er tilgjengelig i Norge kan du legge inn et gratis prisvarsel via prisguiden vår.

(Kilde: Boxee)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen