Her er Black Ops II-driveren

Nvidias nyeste driver gir solide ytelsesforbedringer.

Har du planer om å fyre i gang Call of Duty: Black Ops II i dag? Har du tilfeldigvis et skjermkort fra Nvidia også? Da kan du få vesentlig bedre ytelse om du laster ned den hittil nyeste betadriveren fra produsenten.

GeForce 310.54 Beta er spesielt myntet på spillere av Call of Duty: Black Ops II og Assassin’s Creed III. Som vanlig er det slik at det er mest å hente for nye spill, men også litt eldre spill vil kunne nyte godt av oppdateringen. Nykommeren Black Ops II vil kunne få opptil 26 prosent bedre ytelse, ifølge Nvidia, med betadriverne, mens Assassin’s Creed III må nøye seg med rundt 18 prosent. Battlefield III skal på sin side øke med snaue 13 prosent.

Kantene blir enda glattere

I tillegg til den rene ytelsesforbedringen er det snakk om en forbedret versjon av Nvidias egen Anti Aliasing, TXAA. Dette er en unik Anti Aliasing-modus for Kepler-baserte skjermkort som skaper langt glattere kanter enn tradisjonell Anti Aliasing.

TXAA kombinerer MSAA med filtre som man ellers benytter i dataanimerte filmer. Funksjonen ligger i selve kortene, så du slår det ganske enkelt på via kontrollpanelet i driveren, for så å slå av all Anti Aliasing i selve spillet, resten tar skjermkortet seg av.

Både Call of Duty: Black Ops II og Assassin’s Creed III støtter TXAA fullt ut.

Last ned

Fristet til å teste den nye driveren? Den kan du laste ned fra Ndivia.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen