Nvidia har sluppet en ny driver for Bioshock Infinite-lanseringen.
Nvidia har sluppet en ny driver for Bioshock Infinite-lanseringen. (Bilde: Irrational Games)

Her er Bioshock Infinite-driveren

Nvidia har oppdatert sin driverpakke.

Annonsør­innhold
Les hele saken »

I dag ble storspillet Bioshock Infinite sluppet i Norge, et spill som søsternettstedet vårt Gamer.no er veldig fornøyd med:

– Bioshock Infinite er helt unikt, og det Irrational Games har klart å få til med dette spillet er noe helt spesielt. Det overgår det originale Bioshock, noe som i seg selv er en prestasjon. Jeg ble bergtatt av godt spilldesign og bergtatt av den sømløse opplevelsen det faktisk var å spille Bioshock Infinite, skriver Espen Jansen, og gir spillet ti av ti mulige poeng.

Nå har Nvidia slippet en ny sertifisert driver for sine skjermkort, primært myntet på de som vil ta i bruk dette nye spillet. Den har fått versjonnummer 314.22.

God ytelsesforbedring

Uten den nye driveren vil spillet flyte betraktelig dårligere enn hva det vil gjøre med den. Hver gang et nytt spill kommer, må nemlig skjermkortprodusentene finpusse og optimalisere måten et skjermkort jobber mot dette spillet. Det krever som oftest en ny oppdatering, som den Nvidia i dag har sluppet.

I dette tilfellet vil du for eksempel kunne få opp mot 40 prosent bedre ytelse i Bioshock, om du sitter med et GeForce GTX 680 i maskinen din. Den samme driveren vil også gi nylanserte Tomb Raider en solid ytelsesforbedring, med opp mot 60 prosent om du har et GeForce GTX 680.

Nvidia har samtidig gitt spillet støtte i sitt GeForce Experience-program. Det betyr at Nvidia kan finne de optimale innstillingene akkurat din PC, slik at du med et par museklikk kan få et godt forhold mellom bildekvalitet og bildeflyt.

De nye driveren kan du laste ned fra Nvidias hjemmesider

I skrivende stund har AMD ikke kunngjort en ny driver som er optimalisert for Bioshock Infinite. Seneste betautgave fra den kanten ble sluppet 20. mars.

(Kilde: Nvidia)

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen