Her er april-produktene du bør sjekke ut
(Bilde: Montasje/istock)

Her er april-produktene du bør sjekke ut

Drøssevis av spennende nye kameraer og produkter.

Systemkamera:

Samsung NX300

Denne hendige lille saken har en APS-C-sensor som kan skilte med hele 20,3 megapiksler, og evnen til å ta 8,6 bilder i sekundet. Den har også en spennende funksjon Samsung kaller for hybrid-autofokus. Her skal nemlig autofokusen først finne avstanden til objektet du tar bilde av, før den så gjør en ytterligere justering for å virkelig få perfekt fokus. 

Les mer om alle funksjone til NX300

Prisen for Samsungs nye systemkamera er fortsatt varierende. Du skal imidlertid lete hardt for å finne en lavere pris enn 4600 kroner, selv om de fleste prisene ligger godt over 5000 kroner.

Finn best pris på Samsung NX300 på Prisguide

Samsung NX1100

Fjorårets NX1000 får en overhaling, og Samsung kommer nå med en helt ny og lekker modell, kalt NX1100. Som mange andre kameraer på markedet har den innebygd Wi-Fi, og kan også skryte av en bildebrikke med 20,3 megapiksler.  

NX1100 kan i tillegg enkles pares sammen med en Android-telefon, som du kan bruke som sekundær skjerm. Kameraet kommer i to farger — svart og hvitt. 

Les mer om Samsung NX1100 

Finn best pris på Samsung NX1100 på Prisguide

Canon EOS 700D

Dette lekre kameraet fra Canon kom egentlig allerede i forrige måned, men så langt har det fortsatt vært vanskelig å få tak i hos norske nettbutikker. 

Dette er et ganske rart produkt, da det har akkurat samme bildebrikke, bildeprosessor, skjerm, batteri, batterikapasitet og opptakshastighet som forgjengeren 650D. Den eneste forskjellen som vi finner er et nytt modushjul på 700D, samt at du kan få forhåndsvisning av digitale effekter direkte på skjermen. 

Ifølge Canon er dette store nok endringer for å kalle det et nytt produkt, som de vil ta drøye 5000 kroner for. 

Les vår omfattende test av Canon EOS 650D, som er nesten identisk

Finn best pris på Canon EOS 700D

Canon EOS 100D

EOS 100D er ifølge Canon selv markedets minste speilreflekskamera, og uansett om det stemmer eller ikke er én ting sikkert: Dette er et lite speilreflekskamera! Canon EOS 100D ble egentlig sluppet allerede torsdag 21. mars, men fortjener likevel en introduksjon på aprillisten vår også. Ytelsesmessig er det godt for de samme 18 megapikslene som Canon har brukt på de fleste av sine APS-C-kameraer de siste årene, med 4 bilder i sekundet. Kameraet veier 407 gram inlusive batteri, og tross størrelsen ga det oss et ganske godt inntrykk da vi fikk leke litt med det på lanseringsdagen.

Les vårt førsteinntrykk av Canon EOS 100D

Finn best pris på Canon EOS 100D

Sony SLT-A58

Sony har tatt en opprydning i produktportføljen, og lanserer denne måneden sitt nyeste speilreflekskamera, kalt Sony SLT-A58.

Dette beistet skal nemlig erstatte ikke bare èn, men to eldre modeller; Sony SLT-A37 og Sony SLT-A57.

Nytt i SLT-A58 er en ny bildebrikke med 20 megapiksler og en helt ny OLED-søker. Den vil erstatte LCD-skjermen som de eldre modellene har måtte klare seg med, og med en oppløsning på 800 x 600 piksler og 100 prosent dekning, bør den nye skjermen holde selv for de mest kresne fotografene.

Sonys nye kamera vil dukke opp i norske nettbutikker i løpet av måneden, til en pris på rundt 4000 kroner. 

Les mer om Sony SLT-A58

Finn best pris på Sony SLT-A58

Bli med over til neste side, så tar vi en titt på de nye kompaktkameraene som slippes på markedet i løpet av april »

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen